Internet fra Telia

Med internet fra Telia kan du holde hele familien online på samme tid. Vi leverer internet via dit telefonstik, dit kabel-TV stik, via fibernettet og via mobilt bredbånd. Du kan med andre ord få lige det internet, du har brug for, hvis du vælger en internetløsning fra Telia.

  • Rabat på services
  • Gratis oprettelse
  • Gratis wi-fi router
  • Rabat på services
  • Gratis oprettelse
  • Gratis wi-fi router

Rabat på services

Få verdens bedste underholdning med i dit Telia-abonnement. Vælg lige de services, du og familien ønsker. I får dem naturligvis altid til skarpe priser.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Internet.png

  

Hvordan får jeg leveret internet via Telia?

Hos Telia kan du få lige den internetløsning, du har brug for. Du kan få dit internet via kabel-TV stikket eller telefonstikket.

Vi leverer også mobilt bredbånd, der giver dig både hurtige hastigheder og masser af fleksibilitet. Med mobilt bredbånd kan du nemlig tage dit internet med dig, da du får en trådløs router med. Takket være både 4G og 5G får du med mobilt bredbånd en hurtig og stabil forbindelse, der dækker langt de fleste af gennemsnitlig husstands behov.

Hvis du vil have det absolut hurtigste internet, kan du også få internet via fiber. Med fibernet kan du få internethastigheder på op til 1000 mbit.

Tjek din adresse og se, hvilke muligheder for internet, vi kan tilbyde dig

HVILKE FORDELE FÅR DU MED INTERNET FRA TELIA?

Hvis du bestiller internet fra Telia, får du masser af fordele. Du får nemlig ikke bare stabilt og lynhurtigt internet. Du får meget mere.

Gratis oprettelse
Du får altid gratis oprettelse af dit internet.

Lynhurtigt internet
Uanset hvilken teknologi, der er til rådighed på din adresse, får du lynhurtigt internet med Telia Home Bredbånd.

Wi-fi-router
Mangler du en wi-fi-router? Bare rolig – du får en med i købet.

Stabilitet og dækning
Med Telia Home Bredbånd er du sikret stabilt internet og god dækning – hvor som helst og når som helst.

Services til skarpe priser
Som Telia-kunde kan du tilkøbe bl.a. HBO, Spotify m.m. Få fx Telia TV for kun 149 kr./md.

Én samelt regning
Lad os gøre det let og overskueligt for dig – og samle alle husstandens abonnementer (både mobil og internet) på én regning.

 

Bredbånd fra Telia

Stabilt, hurtigt og billigt internet

Hvis du vil have en internetforbindelse, der bare virker, er hurtig og stabil, så er bredbånd fra Telia et godt budt. Vores bredbånd er internet via kabel-TV stik, telefonstik, fiberstik eller 4G, og for mange er bredbånd og internet to ord for det samme.

Vælger du bredbånd fra Telia, kan du få helt op til 1000 mbit, også selvom du ikke kan få internet via fiber i dit område.

Hvis du får leveret dit bredbånd via kabel-TV eller fiber, kan du komme helt op på 1000 mbit. Med bredbånd via telefonstikket kan du ikke få lige så høje hastigheder.

Selvom begreber som fibernet og 5G bliver mere og mere populære, så er internet via almindeligt bredbånd stadig en rigtig god løsning for de fleste. Især hvis det ikke er muligt at lægge fibernet på din adresse.

Hos Telia får du altid billigt internet, hvis du vælger bredbånd. Du får både en hurtig og stabil forbindelse, og du får det til en skarp pris. Læs mere om bredbånd fra Telia her.

 

Mobilt bredbånd fra Telia

Hurtigt, stabilt og fleksibelt internet

Hvis du vil have mange af de bedste fordele fra bredbåndsforbindelsen, men du samtidig også gerne vil have masser af fleksibilitet, så skal du vælge mobilt bredbånd som din internetløsning.

Takket være både 4G og 5G-netværket får du lynhurtigt internet, som du kan tage med dig rundt. Hvis turen går til sommerhuset, en forlænget weekend eller et andet sted, hvor det er rart at have sit internet med, så kan I sagtens gøre det.

Mobilt bredbånd er rigtig godt til jer, der nyder at streame, surfe og have det sjovt på nettet. Alt det kan I nemlig med mobilt bredbånd. Og hvis I samtidig sætter pris på at kunne være fleksible med jeres internet, så er det den helt rigtige løsning.

Hvis I arbejder meget tunge dataopgaver, gamer timevis om dagen eller vil down- og uploade store filer tit, er det ikke mobilt brebdånd, der er den rette løsning for jer. Her skal I i stedet have fat i en almindelig bredbåndsforbindelse eller en fiberforbindelse.

 

Internet via fibernet fra Telia

Det absolut hurtigste du kan vælge

Med fibernet kan du få det absolut hurtigste internet på markedet. Tjek din adresse og se, om du kan få fiber. I så fald kan du nemlig få op til 1000 mbit. Det kan du også med bredbånd via andre teknologier, men med fiber får du 1.000 mbit i både upload og download.

Fiber er internet via lyslederkabler. Disse lyslederkabler sender signaler med lysets hastighed, og det er derfor, at en fiberforbindelse er så meget hurtigere og mere stabil end alle andre.

Det er dog ikke alle, der har brug for 1.000 mbit. Hvis du bor alene eller har et moderat internetbehov, kan du fint klare dig med eksempelvis 100 mbit eller 300 mbit. Men for en stor familie, hvor alle skal have mulighed for at bruge løs af internettet, er en forbindelse med fiber det helt rette valg.

Udover at fibernettet er ekstremt hurtigt, så er det også mere stabilt end de andre forbindelser. Vind, vejr og andre forhold påvirker ikke fibernettet, der altid virker og giver dig lynhurtigt internet.

  1. Internet