Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
Butik

Telia Horsens

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til dig og din families behov.

  • Personlig service
  • Telia Recycle
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Rabat på Spotify, HBO Nordic, m.fl.
  • Personlig service
  • Telia Recycle
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Rabat på Spotify, HBO Nordic, m.fl.

VELKOMMEN I BUTIKKEN

Kig forbi Telia Horsens. Her er vi altid klar til at rådgive dig, når det drejer sig om fx:

Mobiler og tablets
Kom og se nærmere på de nyeste iPhones og iPads fra Apple – og smartphones og tablets fra bl.a. Samsung, OnePlus, Motorola, Nokia, Xiaomi og Sony. Lad os hjælpe dig med at finde frem til, hvilken model der er den helt rigtige til dit behov.
Vil du passe ekstra godt på din nye mobil eller tablet? Køb PanzerGlass hos Telia i Horsens – så sætter vi det på for dig gratis, så du undgår snavs og ridser under overfladen.

Mobilabonnementer og mobilt bredbåndsabonnementer
Vi har mobilabonnementer og mobilt bredbåndsabonnementer i alle størrelser – også nogle, der er gode at dele. Så uanset om du skal købe et lille abonnement til dit barns første mobil, om du har brug for virkelig meget tale og data, eller om du er på udkig efter det rigtige bredbånd til hjemmet, så har vi den rigtige løsning.

Tilbehør
På udkig efter tilbehør til dine devices eller din bolig? Vi har både opladere og kabler, høretelefoner, covers, skærmbeskyttelse, smartwatches, højttalere, tv-, gaming- og PlayStation-udstyr samt produkter til det intelligente hjem. Vær opmærksom på, at noget tilbehør kun kan købes online. 

Særlige fordele, fordi du er Telia-kunde
Som kunde hos Telia får du bl.a. tale og data på Nordens bedste netværk, fri tale, sms og mms, abonnementer uden binding samt masser af services som fx Spotify Premium Family og HBO til særligt fordelagtige priser.

Telia Recycle – godt for dig og godt for miljøet
Aflevér din gamle mobil i butikken og få rabat på din nye. Vi renser mobilen for data, inden vi enten sælger den billigt til kunder i ikke-vestlige lande, genbruger dens komponenter som reservedele eller sender materialerne videre, hvorefter de genanvendes i fremstillingen af nye produkter. Telia Recycle er derfor godt for både dig og miljøet.

Fibernet i Horsens

Mangler du lynhurtigt og stabilt fibernet i Horsens? Så kan vi hjælpe dig hos Telia. Vi har nemlig forskellige abonnementer og hastigheder, så du kan vælge alt efter dit behov. Vil du høre mere om fibernet i Horsens? Så kom forbi vores butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Vi kunne blive ved med at fortælle om alt det gode ved at være kunde hos os. Men kig hellere ind i Telia butikken i Horsens. – så tager vi en snak om det, der er mest relevant for dig.

Vi glæder os til at se dig!

Parkering og offentlig transport

Vi er placeret ved gågaden i bytorvHorsens, der ligger midt mellem rådhuset og Horsens Ny Teater. Du finder os nemt, hvis du går ind via indgangen fra Løvenørnsgade og følger gangen til højre.

Er du i bil, kan du parkere i parkeringshuset på Rådhusgade ved siden af centret. Flere buslinjer går næsten lige til døren, og Horsens Station ligger kun 10 minutters gang væk.

iPhone 14 Pro

Den helt nye iPhone 14 Pro er her, og den byder på adskillige banebrydende funktioner.

Bredbånd

Lynhurtigt internet til hjemmet

Gratis oprettelse. God dækning. Stabil forbindelse. Og masser af services til særpris.

  1. Find butik
  2. Telia Horsens