Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
Butik

Telia Købmagergade

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til dig og din families behov.

  • Personlig service
  • Telia Recycle
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Rabat på Spotify, HBO Nordic, m.fl.
  • Personlig service
  • Telia Recycle
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Rabat på Spotify, HBO Nordic, m.fl.

VELKOMMEN I BUTIKKEN

Kig forbi Telia på Købmagergade i centrum af København. Her er vi altid klar til at rådgive dig, når det drejer sig om fx:

Mobiler og tablets
Kom og se nærmere på de nyeste iPhones og iPads fra Apple – og smartphones og tablets fra bl.a. Samsung, OnePlus, Motorola, Nokia, Xiaomi og Sony. Lad os hjælpe dig med at finde frem til, hvilken model der er den helt rigtige til dit behov.

Vil du passe ekstra godt på din nye mobil eller tablet? Køb PanzerGlass hos Telia på Købmagergade – så sætter vi det på for dig gratis, så du undgår snavs og ridser under overfladen.

Mobilabonnementer og mobilt bredbåndsabonnementer
Vi har mobilabonnementer og mobilt bredbåndsabonnementer i alle størrelser – også nogle, der er gode at dele. Så uanset om du skal købe et lille abonnement til dit barns første mobil, om du har brug for virkelig meget tale og data, eller om du er på udkig efter det rigtige bredbånd til hjemmet, så har vi den rigtige løsning.

Tilbehør
På udkig efter tilbehør til dine devices eller din bolig? Vi har både opladere og kabler, høretelefoner, covers, skærmbeskyttelse, smartwatches, højttalere, tv-, gaming- og PlayStation-udstyr samt produkter til det intelligente hjem. Vær opmærksom på, at noget tilbehør kun kan købes online. 

Særlige fordele, fordi du er Telia-kunde
Som kunde hos Telia får du bl.a. tale og data på Nordens bedste netværk, fri tale, sms og mms, abonnementer uden binding samt masser af services som fx Spotify Premium Family og HBO til særligt fordelagtige priser.

Telia Recycle – godt for dig og godt for miljøet
Aflevér din gamle mobil i butikken og få rabat på din nye. Vi renser mobilen for data, inden vi enten sælger den billigt til kunder i ikke-vestlige lande, genbruger dens komponenter som reservedele eller sender materialerne videre, hvorefter de genanvendes i fremstillingen af nye produkter. Telia Recycle er derfor godt for både dig og miljøet.

Fibernet i København

Mangler du lynhurtigt og stabilt fibernet i København? Så kan vi hjælpe dig hos Telia. Vi har nemlig forskellige abonnementer og hastigheder, så du kan vælge alt efter dit behov. Vil du høre mere om fibernet i København? Så kom forbi vores butik på Købmagergade, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Vi kunne blive ved med at fortælle om alt det gode ved at være kunde hos os. Men kig hellere ind i Telia butikken på Købmagergade – så tager vi en snak om det, der er mest relevant for dig.

Vi glæder os til at se dig!

Parkering og offentlig transport

Vi ligger centralt placeret i København mellem Kultorvet og Rundetårn. Du finder os på gågaden ved Købmagergade 57. Nørreport Station ligger blot tre minutter væk, så det er nemt at komme til med både bus, metro og cykel.

Er du i bil, kan du parkere i parkeringskælderen ved Israels Plads 1 eller på parkeringspladserne ved Åbenra 32-26 tæt ved Kongens Have. De ligger tre til syv minutters gang fra butikken.

iPhone 12 Pro

5G-hastighed. Den hurtigste chip i en smart­phone. Helt nyt design. Ceramic Shield. Og et Pro-kamerasystem.

Fra
255 kr./md.
Mindstepris 10.831,50 kr. med ONE abn.
Bredbånd

Lynhurtigt internet til hjemmet

Gratis oprettelse. God dækning. Stabil forbindelse. Og masser af services til særpris.

  1. Find butik
  2. Telia Købmagergade