Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Huawei P20 Pro

Vi har ikke længere Huawei i vores sortiment. Heldigvis har vi mange andre populære Android modeller som Xiaomi, OnePlus, Motorola, Sony, Nokia og Samsung

Fullview skærm

Huawei P20 Pro er udstyret med en lækker 6,1" fuld HD+ FullView 18:9 skærm. Det giver telefonen et grænseløst udtryk og giver dig en federe oplevelse, når du surfer, streamer og spiller.

 

Nyt, lækkert design

Huawei har givet deres nye P20-serie et lækkert redesign. P20 Pro er designet i flot gradueret glas, og skærmen går næsten til kant. Det giver telefonen et eksklusivt og moderne look.

Fantastisk Leica kamera

Huawei P20 Pro kommer med den nyeste kamerateknologi i form af et Leica kamera med hele tre linser, der kan optage markant flere pixels end andre smartphones. De mange pixels og AI billedstabilisering sikrer kvalitet på niveau med et spejlreflekskamera, så du altid kan tage knivsparke billeder, også under dårlige lysforhold.

Brug i alt slags vejr

Huawei P20 Pro er støv- og vandtæt i henhold til IP67. Den kan modstå støv, snavs, sand og vand. Du kan med andre ord bruge din Huawei P20 Pro i alt slags vejr uden at skulle bekymre dig.

P20 og P20 Lite

P20 Pro er til dig, der er på jagt efter en mobil i absolut topklasse. I P20-serien finder du dog også P20, som er til dig, der primært har brug for et rigtig godt kamera, og P20 Lite, som er til dig, der er på jagt efter en god mobil til en rigtig skarp pris.

3 Flotte farver

Huawei P20 Pro kommer i tre flotte farver: Blue, Black og Twilight.

7 Grunde til at vælge P20 Pro

  1. Tag billeder med DSLR-kvalitet med Huaweis nyeste kamerateknologi. P20 Pro er udstyret med Leica Triple kamera med hele tre linser, som har 40MP+20MP+8MP (F1.8+F1.6+F2.4) i opløsning og billedstabilisering med kunstig intelligens, så du er sikret knivskarpe billeder selv under dårlige lysforhold.
  2. Fang detaljer, som øjet ikke ser, med super-slowmotion, der tager 960 billeder i sekundet.
  3. Gør surfing til en leg med den store FullView Fuld HDR+ skærm, der giver dig uovertruffen skarphed, farvenøjagtighed, fokus og kontrast.
  4. Tag perfekte selfies med 3D portrait mode, der giver dig en ekstra dybde, som du normalt kun får med dyrt kameraudstyr. Med sin AI-drevne 3D-ansigtsmodellerings-teknologi kan P20 følge konturerne i dit ansigt, så du er sikret de bedste selfies.
  5. Få sløringsfrie billeder uden at skulle sætte farten ned med 4D Predictive Focus, som fokuserer skarpt på bevægelige objekter.
  6. Hav privat- og arbejdstelefon samlet i én Huawei P20 Pro, der har dual-SIM. Med dual-SIM kan du have to SIM-kort i samme telefon.
  7. Brug din mobil i alt slags vejr med Huawei P20 Pro, der er støv- og vandtæt i henhold til IP67.

Skærm

6,1" FHD+ 2280*1080, 408ppi

Kamera

Forside: 24MP(F2.0). Bagside: 40MP+20MP+8MP (F1.8+F1.6+F2.4)

Hukommelse

6GB RAM + 128GB intern hukommelse

Processor og operativsystem

Android 8+EMUI 8

Netværk

4G (op til 1.2 GBPS/150 MBPS), Dual SIM

Tilslutninger

NFC, Type C, Supercharge

Batteri

4000 mAh

Andet

3D ansigtsgenkendelse/IP67