HBO Nordic - Tusindvis af film og serier

Få HBO Nordic med i dit mobil- eller mobile bredbåndsabonnement og se alle dine favorit serier, film og dokumentarer. Med ONE eller ONE WORLD får du det endda til kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Se mobilabonnementer med HBO Nordic

Få HBO Nordic med i dit mobil- eller mobile bredbåndsabonnement og se alle dine favorit serier, film og dokumentarer. Med ONE eller ONE WORLD får du det endda til kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Se mobilabonnementer med HBO Nordic

Få de bedste film og serier med HBO Nordic i dit abonnement

Med streamingtjenesten HBO Nordic får du adgang til de bedste film og serier i verden fordelt på mere end 5000 afsnit og hundredevis af filmtitler. Se fx populære serier som Game of Thrones®, Westworld og Vikings.

Se det hele på din smartphone, tablet og computer eller på din tv-skærm med Apple TV, Chromecast, PlayStation eller Smart TV.

Hos Telia kan du tilkøbe HBO Nordic til dit mobil- eller mobile bredbåndsabonnement.

Få HBO Nordic med i dit Telia-abonnement

Game of Thrones sæson 7-konkurrence

Game of Thrones® sæson 8

Stream den 8. og sidste sæson af Game of Thrones® på HBO Nordic nu.

Stream den 8. og sidste sæson af Game of Thrones® på HBO Nordic nu.


Top 5 - de mest sete serier på HBO NordicGame of Thrones

#1 Game of Thrones

The Magicians

#2 The Magicians

Westworld

#3 Westworld

Taboo

#4 Taboo

Fear the walking dead

#5 Fear the walking dead

Alle sæsoner. Alle afsnit

HBO Nordic giver dig adgang til alle sæsoner af de bedste serier.

HBO Nordic giver dig adgang til alle sæsoner af de bedste serier.

HBO Nordic - spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar om HBO Nordic

 

Mobilabonnement med HBO Nordic

Når du har et mobilabonnement hos Telia, får du ikke bare et billigt mobilabonnement men også mange andre fordele. Du kan med dit Telia One abonnement få HBO Nordic til en ekstra god pris.

Du får altså ikke bare Nordens bedste netværk som en naturlig del af dit mobilabonnement. Du kan samtidig få de fedeste tjenester, som HBO Nordic, med til bare 79 kr./md. Så snyd ikke dig selv for nogle af verdens bedste film og serier.

Få mobilt bredbånd med HBO Nordic

Det er ikke kun i vores mobilabonnementer, du får adgang til mange spændende tjenester og services. Du kan også få mobilt bredbånd med HBO Nordic i dit GO150-abonnement.

Du kan tage dit mobile bredbånd med dig overalt. Det betyder, at du altid har adgang til lynhurtigt internet, så du kan se de nyeste afsnit af Game of Thrones. Du vælger bare det abonnement til mobilt bredbånd, du gerne vil have samt hvilke eventuelle tjenester du gerne vil tilkøbe. Du kan vælge Telia TV med HBO Nordic.

Har du Telia TV, kan du selvfølgelig også se HBO Nordic. Telia TV med HBO Nordic er en tilvalgspakke, som du nemt og hurtigt kan tilføje til dit abonnement. Med Telia TV kan du se serier og film, når det passer dig – kombinerer du det med HBO Nordic, får du det bedste af det bedste.

Når du har Telia TV med HBO Nordic, kan du tage dit tv med dig på farten. Du kan selvfølgelig også nyde de nyeste og mest hippe serier derhjemme på sofaen. Det er helt op til dig, og det er en af de mange fordele ved tv hos os.   

Se HBO Nordic på alle dine enheder

Du kan se alt indhold på HBO Nordic på alle dine enheder. Det betyder helt simpelt, at du kan se de mange spændende serier og film på Smart TV, app, Apple TV, Chromecast, PlayStation og meget andet. Når du først har fået HBO Nordic i dit abonnement, skal du bare aktivere det, og så er du klar.

Der er rigtig mange måder, du kan se HBO Nordic på. Det er helt op til dig, hvilken du vælger – du får altid samme høje billedkvalitet og indhold. Der er mere end 5.000 afsnit, f.eks. True Detective, Game of Thrones, Girls og The Knick.

Telia TV og Smart TV

Du kan se HBO Nordic på dit Smart TV med Telia på flere måder. Du kan vælge HBO Nordic som ekstra service i dit mobilabonnement eller til dit mobil bredbånd. Herefter er det bare at aktivere det, og så er du klar. Med et Smart TV kan du se det direkte via fjernsynet, når du har oprettet dig.

Har du Telia TV kan du få adgang til HBO Nordic med en tilvalgspakke. Når du først har HBO-pakken, får du både en hovedkanal samt en on demand-kanal. Med dem kan du se de prisbelønnede serier kort tid efter, de har fået premiere i USA på tv, tablet og smartphone.

HBO Nordic app

HBO Nordic har selvfølgelig også en app, hvor du kan se de mange serier og film. I din HBO Nordic app får du adgang til det samme indhold, som du får på eksempelvis din computer. Så kan du se bl.a. Game of Thrones og Vinyl derhjemme, eller mens du sidder i bussen.

Du kan bruge HBO Nordic app’en på tværs af dine devices. Det betyder, at du kan begynde på en film i bussen, og se den færdig derhjemme på tabletten. 

Apple TV

Du skal selvfølgelig ikke snydes for de mange tusinde timers underholdning, hvis du har et Apple TV. Det fungerer meget på samme måde som med HBO Nordic app’en på mobilen.

HBO Nordic kan du hente i App Store på dit Apple TV. AirPlay kan du også bruge på dit Apple TV – det fungerer på begge Apple TV-modeller.

Chromecast

Har du HBO Nordic som app på din smartphone eller tablet, kan du streame det over på dit fjernsyn med en Chromecast. Det er dejlig nemt, da der er et lille Chromecast-ikon inde i HBO Nordic app’en, som du kan klikke på, når du afspiller film og serier.

PlayStation

Vil du gerne se HBO Nordic via din PlayStation, har du selvfølgelig også mulighed for det. HBO Nordic er tilgængelig på PlayStation 3 og 4.