Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

JBL høretelefoner

Hos Telia har vi et stort udvalg af JBL høretelefoner. JBL laver kvalitetshøretelefoner, både som in ear, on ear eller over ear. De kommer i mange forskellige prisklasser og designs, og der skal helt sikkert nok være et par JBL høretelefoner, der passer til din smag. 

Du kan se hele vores udvalg af høretelefoner fra JBL herunder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Du kan få JBL høretelefoner til ethvert behov

JBL laver høretelefoner i mange forskellige former og designs. Det gør, at du kan finde lige netop det headset, der passer til dig. Uanset om du vil have nogle store over ear-høretelefoner eller et par diskrete in ear-høretelefoner, så kan du finde dem i vores udvalg af JBL høretelefoner. 

Du får altid lyd i høj kvalitet og et skarpt design med JBL. De fleste høretelefoner er trådløse, så du bare slutter dem til med Bluetooth. Dog er enkelte modeller også udstyret med et kabel, så du kan slutte dem til på den måde.

Det er en fordel, hvis du leder efter et nyt gaming headset, hvor de mindste detaljer kan gøre forskellen mellem sejr og nederlag.

Praktiske trådløse in ear-høretelefoner fra JBL

Hvis du pendler meget, eller leder efter et praktisk wireless in ear-headset, du kan bruge under din træning, løbetur eller andet aktivt, så har JBL et bredt og godt udvalg. Du kan enten vælge nogle True Wireless in ear-høretelefoner eller trådløse høretelefoner, der er forbundet med en ledning bag nakken.

Hvis du er meget aktiv, løber, hopper og springer, så er in ear-høretelefoner med en ledning bag nakken det sikre valg. Høretelefonerne falder aldrig ud, og du har større sikkerhed, når ledningen hænger bagved. 

Men hvis du pendler, går eller løber en gang imellem, kan et in ear-headset med True Wireless-funktion være det helt rette valg.

Her får du to earbuds, som ikke er forbundet med et kabel. De kommer i en laderæske, men ellers sidder de bare fast i dine ører. 

JBL laver begge typer høretelefoner i rigtig høj kvalitet, så du får en dyb og stærk lyd, samtidig med at du kan lukke verden ude med aktiv støjreduktion. 

Luk alt ude og lyden ind med over ear og on ear-høretelefoner

Hvis du vil have den absolut bedste komfort og bedste lyd, skal du vælge et par on ear eller over ear-høretelefoner fra JBL. Dette kalder man også hovedtelefoner, da de mere eller mindre sidder på dit hoved. 

Med et sæt hovedtelefoner kan du lukke stort set alt lyd ude og bare fokusere på det, du gerne vil høre. 

On ear-høretelefoner fra JBL er lidt mere diskrete og lukker knap så meget lyd ude. Det er lettere at have med på farten, og de fylder mindre en over ear-høretelefoner. Hvis du derfor gerne vil have den bedste komfort og lyd, men samtidig have dine hovedtelefoner med på farten, skal du vælge et par over ear-hovedtelefoner. 

Hvis du vil have et par hovedtelefoner, som du primært bruger derhjemme og bare vil have det bedste af det bedste, så er et par JBL over ear-hovedtelefoner det helt rette valg.