Kurv

Dual-SIM på iPhone

Har du en iPhone, og ønsker du at aktivere Dual-SIM? Læs alt, du skal vide om Dual-SIM på iPhone her og få hjælp til at aktivere det.

Med Dual-SIM kan du veksle mellem to mobilnumre, to mobilabonnementer og forskellige fordele ved dine abonnementer. Dual-SIM er især brugbart, hvis du bruger den samme mobiltelefon eller iPhone som arbejdstelefon og privattelefon. 

Hvis du eksempelvis har forskellige fordele fordelt ud over to mobilabonnementer, så kan du tilgå dem ved at skifte mellem dine SIM-kort. Hvis du har fri data i udlandet på ét abonnement, kan du tilgå det og bruge det, når du rejser. 

din iPhone skal du altid have angivet et primært og et sekundært SIM-kort. Men derfra kan du frit veksle mellem at bruge det ene eller det andet SIM-kort via Dual-SIM.

Sådan kan du få gavn af Dual-SIM på iPhone

Hvis du gerne vil have to forskellige mobilnumre men ikke to iPhones, kan du med Dual-SIM veksle mellem forskellige SIM-kort på din iPhone. Du kan også vælge, at du bruger et SIM-kort til SMS og tale, mens du bruger et andet til data. På den måde skal du ikke holde styre på to telefonnumre. 

Det er mest oplagt at bruge Dual-SIM med sekundære numre, hvis du veksler mellem at bruge din iPhone på arbejdet og i privaten. 

iPhone 12, iPhone Xs og iPhone Xr understøtter Dual-SIM enten via eSIM. Hos Telia er vi altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger din iPhone med Dual-SIM. 

Sådan får du Dual-SIM på din iPhone

Før du kan sætte Dual-SIM op på din iPhone, skal du have et aktivt SIM-kort (Nano-SIM) og et aktivt eSIM-kort. iPhone 12, iPhone Xs og iPhone Xr har nemlig ikke plads til, at du kan sætte to fysiske SIM-kort i. Derfor skal du nøjes med dit ene fysisk Nano-SIM-kort og aktivere det indbyggede eSim-kort i stedet. 

I praksis gør det ingen forskel for dig, om din Iphone kører Dual-SIM via Nano eller eSim. Du har stadig mulighed for at bruge to telefonnumre og veksle mellem dine abonnementer. 

Når du skal aktivere et sekundært mobilabonnement og bruge det som eSIM, så kan du gøre det let via en QR-kode. Den får du fra os. 

Du scanner QR-koden med dit kamera, trykker på notifikationen og går til Tilføj mobilabonnement. Her skal du indtaste en kode til at bekræfte abonnementet - den får du også af os - og så er du klar til at bruge din iPhone med Dual-SIM.

Populære iPhones og iPads

  1. Dual-SIM
  2. iPhone dual-SIM