Se Telia TV på alle dine skærme med Apple TV

Telia TV app til Apple TV

Se Telia TV direkte på din fladskærm med Apple TV 4. generation. Har du ikke Apple TV, kan du købe det i en vores Telia butikker.

Se Telia TV direkte på din fladskærm med Apple TV 4. generation. Har du ikke Apple TV, kan du købe det i en vores Telia butikker.

Bestil Telia TV

Sig farvel til den gamle dyre tv-løsning og goddag til tv på en smartere måde. Se dine favoritkanaler i en App - fra 99 kr./md.

Sådan får du Telia tv og Apple tv


Det er nemt at få Telia TV og Apple TV. Følg de 3 steps herunder og du er godt på vej til fantastiske tv-oplevelser - hvor og hvornår du ønsker det.

Bestil Telia TV og se TV på alle dine enheder

1. Bestil Telia TV

Først skal du bestille et Telia TV abonnement og vælge kanaler. Det giver dig adgang til Telia TV App'en. 

Køb Apple TV og se Telia TV på dit fjernsyn

2. Køb Apple tv

For at kunne se Telia TV på din fladskærm skal du bruge et 4. generations Apple TV. Du kan købe Apple TV i en af vores butikker.

Forbind nemt Telia TV og Apple TV

3. Hent Telia TV App'en

Når du har modtaget dit Apple TV, forbinder du det til dit tv og henter Telia TV App'en i App Store. Så kan du se alle dine favoritkanaler på din fladskærm.

Telia TV - TV på den smartere måde - Fra kun 99,-/md.


Telia TV giver dig valgfrihed til at skræddersy din egen tv-pakke og vælge mellem mere end 50 kanaler. Og med den nye Telia TV App til Apple TV (4. generation) kan du nu også se Telia TV direkte på din fladskærm. Download og installér Telia TV app'en fra App Store på din iPhone, iPad og Apple TV.

Få Telia TV uanset hvilket internetudbyder du har

Uafhængigt af internetudbyder

Du kan få Telia TV uanset, hvilken internetudbyder du har. Hvis din bredbåndsleverandør er en anden end Telia, kan du derfor sagtens fortsætte med det.

Tv til hele husstanden

Tv til hele husstanden

Telia TV er for hele husstanden. I får tv-kanaler, film og streamingtjenester i én brugervenlig grænseflade, og kan være to brugere på samtidigt.

Film og serier med Telia tv og Apple tv

Sammensæt din egen tv-pakke

Med Telia TV har du mulighed for at sammensætte den løsning, som passer til dit behov. Vælg fx den lille tv-pakke til 99 kr./md. og tilføj kun de kanaler eller services, som du bruger. Vælg bl.a. mellem HBO Nordic, 6'eren, Disney, Discovery og mange flere.

Apple tv gør det nemmere at se tv

Telia tV er fuldt mobil

Da Telia TV er en App kan du både se tv på din store skærm i stuen - med et 4. generations Apple TV - og på alle dine og familiens små skærme, såsom mobiler, tablets og pc'ere. Telia TV App'en findes både til Apple og Android enheder.

fordele med telia tv

dine favoritkanaler i én app

Se hvorfor, du skal vælge Telia TV.

Se hvorfor, du skal vælge Telia TV.

Se videoen

Ofte stillede spørgsmål om Telia tv med Apple tv


Spørgsmål om Apple tv

Apple TV er en boks, du tilslutter dit fjernsyn via HDMI og styrer via den medfølgende fjernbetjening. På den måde kan du både se Telia TV, Netflix, HBO, Youtube og andre apps på den store skærm, uden at skulle skifte input.

Den primære forskel er, at du ved den nyeste version af Apple TV har mulighed for at gå ind i App Store og downloade de apps du måtte have behov for, hvorefter de kan ses direkte på det fjernsyn som boksen er tilsluttet. Her vil det bl.a. være muligt at downloade "Telia TV" app'en.

Du kan se Telia TV på følgende måder:
1. Via Apple TV generation 4 – Her kan du hente Telia TV app’en direkte til Apple TV’et.
2. Via tidligere generationer af Apple TV - Her skal man bruge aiplay via sin iPhone eller iPad til at vise indholdet på fjernsynet.
3. På diverse mobile enheder, såsom mobil, tablet og computer
4. Via Chromecast – Her skal man bruge sin mobil eller tablet til at vise indholdet på fjernsynet, ligesom ved airplay.

Det er ikke unormalt at man ved brug af traditionelle TV-bokse, har glæde af flere fjernbetjeninger. Ved køb af Apple TV4 skal du kun bruge én fjernbetjening, når først TV'et er tændt. Derudover oplever flere kunder at de ikke har hastighed nok til at kunne få en TV-boks på Fokus, men med Apple TV 4 (der fungerer som en slags settopboks) kan man stadig se Telia TV på "traditionelt" vis, uden brug af airplay.

Den nyeste generation af Apple TV, kaldet Apple TV 4, kan købes mange steder. I alle vores Telia butikker rundt omkring i landet, samt i vores shop på Telia.dk.

Ja, hvis du har et Telia TV abonnement, kan du tilgå indholdet via Apple TV på forskellige måder:

  • Apple TV 4: Download i App Store "Telia TV" og log ind på Telia TV app'en med dit eksisterende brugernavn og password. Hvis du har glemt det, kan du tilgå app'en på din mobil og trykke "Glemt password".
  • Apple TV 3 eller ældre: Der skal du caste/sende signalet fra en mobil enhed op til Apple TV'et, via Air Play eller ChromeCast

Ja, det skal du.
Du skal downloade "Telia TV" i App Store på dit Apple TV 4 for at komme i gang med at se tv på eksempelvis din primære fjernsynsskærm i stuen. Du skal blot at forbinde det med et HDMI stik. Derudover skal du tegne et Telia TV abonnement til eksempelvis 99,- pr. mdr.

Du kan nu undgå at skulle bruge Air Play eller ChromeCast, hvis du ønsker at se TV på dit fjernsyn i eksempelvis stuen. Du skal blot forbinde dit Apple TV 4 med TV’et via et HDMI stik.

 

Derefter skal du hente en Telia TV app i App Store på Apple TV’et – og som eksisterende Telia TV kunde, logger du blot ind som du plejer.
Skulle du have glemt brugernavn og password, kan du tilgå app’en på din mobil og trykke ”Glemt password”.

En internet forbindelse. Hvis du som Telia kunde har en udfordring i eksempelvis opsætningen, så kontakt os endelig og vi vil hjælpe dig. Telia yder dog ikke support på Apple produkter, herunder oprettelse af Apple ID. Der henviser vi til Apple.

Både kvaliteten og funktionerne på Apple TV 4 er forbedret og der er ingen begrænsning på download af apps på Apple TV 4 i forhold til din iPhone. Det betyder mere frihed og enkelthed for dig som kunde, da du basalt set, kan skifte din gamle tv-løsning ud med et Apple TV 4 (som erstatter den evt. TV boks du har i dag) og et Telia TV abonnement.

Nej, det er ikke muligt. Telia har af mange forskellige årsager valgt kun at udkomme på Apples platform via Apple TV.

Øvrige spørgsmål

Det behøver du ikke. Du skal blot bruge 3 ting for at komme i gang:

  1. En internet forbindelse, uanset udbyder
  2. Et Telia TV abonnement, fra 99,- pr. mdr.
  3. Et Apple TV 4 eller
    1. Et ældre Apple TV, hvor du kan bruge Chromecast eller AirPlay for at cast signalet

Spørgsmål om Telia tv abonnement

Du kan købe Telia tv her på telia.dk, ved at besøge en af vores mange butikker rundt om i landet eller ring op til vores kundeservice på telefon 88 93 82 97. Skulle du være Telia bredbåndskunde i forvejen, brug da evt. selvbetjening på telia.dk.

Ja, du kan fortsæt tilgå vores indhold på Telia TV overalt i Danmark, såfremt du er Telia kunde.

Nej, brug blot dit normale login. Har du glemt dit login, kan du trykke ”Glemt login?” i app’en på din mobil og nulstille din adgangskode derfra.

Jo, du kan nemlig også gøre brug af vores produkt "Telia TV + bredbånd" eller bruge en Google ChromeCast til at vise indholdet fra din mobil på fjernsynet. Og så kan du selvfølgelig altid se Telia TV på din mobil eller tablet.