Se Telia TV på alle dine skærme med Apple TV

SE Telia TV på alle dine enheder med Apple TV

Med Telia TV har man altid kunne se tv på farten med sin mobil, tablet eller på computeren. Vi går nu skridtet videre. Med den nyeste generation af Apple TV, nemt kan se alle de tv-kanaler, der passer dig. Læs mere herunder

Med Telia TV har man altid kunne se tv på farten med sin mobil, tablet eller på computeren. Vi går nu skridtet videre. Med den nyeste generation af Apple TV, nemt kan se alle de tv-kanaler, der passer dig. Læs mere herunder

Hvorfor Apple TV med Telia TV


Med Apple TV (4. generation), kan du nemt se Telia TV på dit tv i hjemmet. Download og installér Telia TV app'en fra App Store og du er klar til at se tv på dit tv.

Få Telia TV uanset hvilket internetudbyder du har

Uafhængigt af internetudbyder

Du kan få Telia TV uanset hvilken internetudbyder du har. Har du en anden internetudbyder end Telia, kan du altså sagtens fortsætte med dette.

Tv til hele husstanden

Tv til hele husstanden

Du kan se Telia TV på farten på din mobil og tablet. Med Apple TV (4. gen) kan du også se Telia TV på dit tv i hjemmet. Download Telia TV app i App Store og du er nemt i gang.

Film og serier med Telia tv og Apple tv

Film og serier med Telia tv og Apple tv

Se de serier og film du ønsker med Telia TV. Du kan tilpasse hvilke pakker og kanaler du ønsker adgang til, alt efter dit behov. Du kan se det på dit tv, hvis du samtidig har Apple TV (4. gen.)

Apple tv gør det nemmere at se tv

Apple TV gør det endnu nemmere

Med Apple TV kan du se præcis de serier og film du elsker, uanset om det er via almindelige tv-kanaler, YouTube eller fra streaming tjenester. Med den nyeste generation af Apple TV, kan du downloade Telia tv app direkte til dit fjernsyn. Nemt og lige til.

Sådan får du Telia tv og Apple tv


Det er nemt at få Apple tv og Telia tv. Følg de 3 steps herunder og du er godt på vej til at se fantastiske tv-oplevelser.

1. Køb Telia TV

Først skal du købe dig et Telia TV abonnement. Det giver dig adgang til Telia TV appen.

2. Køb Apple tv

For at kunne se Telia TV på dit tv skal du bruge Apples nyeste Apple TV 4. generation. Du kan købe nyeste version hos Telia.

3. forbind Telia TV og Apple TV

Når du har modtaget dit Apple TV forbinder du det til dit tv og du er klar til at downloade og installere Telia TV. 

Ofte stillede spørgsmål om Telia tv med Apple tv


Spørgsmål om Apple tv

Apple TV er en boks, du tilslutter dit fjernsyn via HDMI og styrer via den medfølgende fjernbetjening. På den måde kan du både se Telia TV, Netflix, HBO, Youtube og andre apps på den store skærm, uden at skulle skifte input.

Den primære forskel er, at du ved den nyeste version af Apple TV har mulighed for at gå ind i App Store og downloade de apps du måtte have behov for, hvorefter de kan ses direkte på det fjernsyn som boksen er tilsluttet. Her vil det bl.a. være muligt at downloade "Telia TV" app'en.

Du kan se Telia TV på følgende måder:
1. Via Apple TV generation 4 – Her kan du hente Telia TV app’en direkte til Apple TV’et.
2. Via tidligere generationer af Apple TV - Her skal man bruge aiplay via sin iPhone eller iPad til at vise indholdet på fjernsynet.
3. På diverse mobile enheder, såsom mobil, tablet og computer
4. Via Chromecast – Her skal man bruge sin mobil eller tablet til at vise indholdet på fjernsynet, ligesom ved airplay.

Det er ikke unormalt at man ved brug af traditionelle TV-bokse, har glæde af flere fjernbetjeninger. Ved køb af Apple TV4 skal du kun bruge én fjernbetjening, når først TV'et er tændt. Derudover oplever flere kunder at de ikke har hastighed nok til at kunne få en TV-boks på Fokus, men med Apple TV 4 (der fungerer som en slags settopboks) kan man stadig se Telia TV på "traditionelt" vis, uden brug af airplay.

Den nyeste generation af Apple TV, kaldet Apple TV 4, kan købes mange steder. I alle vores Telia butikker rundt omkring i landet, samt i vores shop på Telia.dk.

Ja, hvis du har et Telia TV abonnement, kan du tilgå indholdet via Apple TV på forskellige måder:

  • Apple TV 4: Download i App Store "Telia TV" og log ind på Telia TV app'en med dit eksisterende brugernavn og password. Hvis du har glemt det, kan du tilgå app'en på din mobil og trykke "Glemt password".
  • Apple TV 3 eller ældre: Der skal du caste/sende signalet fra en mobil enhed op til Apple TV'et, via Air Play eller ChromeCast

Ja, det skal du.
Du skal downloade "Telia TV" i App Store på dit Apple TV 4 for at komme i gang med at se tv på eksempelvis din primære fjernsynsskærm i stuen. Du skal blot at forbinde det med et HDMI stik. Derudover skal du tegne et Telia TV abonnement til eksempelvis 99,- pr. mdr.

Du kan nu undgå at skulle bruge Air Play eller ChromeCast, hvis du ønsker at se TV på dit fjernsyn i eksempelvis stuen. Du skal blot forbinde dit Apple TV 4 med TV’et via et HDMI stik.
Derefter skal du hente en Telia TV app i App Store på Apple TV’et – og som eksisterende Telia TV kunde, logger du blot ind som du plejer.
Skulle du have glemt brugernavn og password, kan du tilgå app’en på din mobil og trykke ”Glemt password”.

En internet forbindelse. Hvis du som Telia kunde har en udfordring i eksempelvis opsætningen, så kontakt os endelig og vi vil hjælpe dig. Telia yder dog ikke support på Apple produkter, herunder oprettelse af Apple ID. Der henviser vi til Apple.

Både kvaliteten og funktionerne på Apple TV 4 er forbedret og der er ingen begrænsning på download af apps på Apple TV 4 i forhold til din iPhone. Det betyder mere frihed og enkelthed for dig som kunde, da du basalt set, kan skifte din gamle tv-løsning ud med et Apple TV 4 (som erstatter den evt. TV boks du har i dag) og et Telia TV abonnement.

Nej, det er ikke muligt. Telia har af mange forskellige årsager valgt kun at udkomme på Apples platform via Apple TV.

Øvrige spørgsmål

Det behøver du ikke. Du skal blot bruge 3 ting for at komme i gang:

  1. En internet forbindelse, uanset udbyder
  2. Et Telia TV abonnement, fra 99,- pr. mdr.
  3. Et Apple TV 4 eller
    1. Et ældre Apple TV, hvor du kan bruge Chromecast eller AirPlay for at cast signalet

Spørgsmål om Telia tv abonnement

Du kan købe Telia tv her på telia.dk, ved at besøge en af vores mange butikker rundt om i landet eller ring op til vores kundeservice på telefon 88 93 82 97. Skulle du være Telia bredbåndskunde i forvejen, brug da evt. selvbetjening på telia.dk.

Ja, du kan fortsæt tilgå vores indhold på Telia TV overalt i Danmark, såfremt du er Telia kunde.

Nej, brug blot dit normale login. Har du glemt dit login, kan du trykke ”Glemt login?” i app’en på din mobil og nulstille din adgangskode derfra.

Jo, du kan gøre brug af vores produkt Telia TV + bredbånd eller bruge Chromecast eller Smart TV til at vise indholdet fra din mobil på fjernsynet.