Fordele med Telia TV

Fordele med Telia TV

De bedste tv-kanaler samlet i én app, så du kan se tv hvor som helst – på din smartphone, tablet, computer og på dit fjernsyn.

De bedste tv-kanaler samlet i én app, så du kan se tv hvor som helst – på din smartphone, tablet, computer og på dit fjernsyn.

Alt det får du med Telia TV – uanset om du er hjemme eller på farten

Med Telia TV kan du nyde alle dine yndlingsshows, serier og film uanset om du er hjemme eller på farten. Alle dine tv-kanaler er samlet i én brugervenlig app, som du kan bruge på din computer, smartphone og tablet.

Har du et Apple TV og en iPhone eller iPad kan du via app’en også streame alt indhold på din tv-skærm med AirPlay eller ChromeCast funktionaliteten. For at få adgang til Telia TV app’en skal du have en Telia TV konto.

Søgning
Du kan nemt søge efter shows, serier og film ved hjælp af søgefunktionen. Du kan både søge på titler, skuespillere og instruktører, og se resultaterne af din søgning opdelt i kategorierne Live, Tv-arkiv og Filmleje.

 

Kanallister
Med Telia TV kan du få vist forskellige kanallister: Min kanalliste viser de tv-kanaler, du har adgang til i din kanalpakke. Tilgængelige Telia TV-kanaler viser alle de kanaler, der udbydes af Telia TV. Du kan også lave din egen personlige kanalliste.

 

Tv-guiden – for et hurtigt overblik
I tv-guiden får du et overblik over igangværende og kommende programmer (op til tre dage frem i tiden) på de enkelte tv-kanaler. Tv-guiden kan vises med udgangspunkt i de forskellige kanallister – f. eks. min kanalliste.

 

Tv når det passer dig
Med Telia TV’s tv-arkiv kan du gense ugens programmer, når det passer dig. Se hvilke kanaler der er med i Telias tv-arkiv her

 

Filmleje
I Movieshoppen finder du altid tusindvis af film, både nye og ældre og i alle kategorier. Mest-sete listen og Nyheder-listen giver dig et hurtigt overblik over de nyeste og mest populære film.