Priser for udlandstelefoni og opkald i udlandet

Udlandspriserne varierer fra land til land, så tjek de aktuelle priser før du rejser. Vælg en kategori nedenfor og læs mere om priser for telefoni, data, SMS og MMS til og fra udlandet.

Udlandspriserne varierer fra land til land, så tjek de aktuelle priser før du rejser. Vælg en kategori nedenfor og læs mere om priser for telefoni, data, SMS og MMS til og fra udlandet.

Priser for opkald i udlandet

Priser for opkald i udlandet

Prisen for at ringe fra- og modtage opkald i udlandet, afhænger af hvilken zone du befinder dig i. Klik og læs mere.

Priser for opkald til udlandet

Priser for opkald til udlandet

Se zoner og priser for opkald til udlandet som abonnementskunde hos Telia.

Udlandstips

UDLANDSTIPS

Har du spørgsmål om brugen af dine abonnementer og løsninger i udlandet? Find svar på alle spørgsmål her.

Har du spørgsmål om brugen af dine abonnementer og løsninger i udlandet? Find svar på alle spørgsmål her.

Læs mere