Mest solgte mobiltelefoner

Top 10 smartphones

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Mest solgte mobiltelefoner lige nu

Er du på udkig efter ny smartphone? Og vil du gerne se, hvad andre køber lige nu? Eller er du bare nysgerrig på at se hvilken mobiltelefon, der er den mest sælgende? Her på siden kan du hele tiden se hvilke smartphones, der er Telias mest solgte. Listen er senest opdateret i september 2018.

1 - iPhone XS

Kort beskrivelse:

iPhone XS består ligesom forgængeren, iPhone X, af en stor 5,8" OLED Super Retina skærm, der går helt fra kant til kant. iPhone XS er derudover udstyret med hele tre kameraer. Det gør det blandt andet muligt at tage de smukkeste portrætbilleder med en uovertruffen dybdeskarphed, som du oven i købet kan redigere efterfølgende. Og med den nye A12 Bionic-chip er du sikret en hurtig og effektfuld ydeevne.

Også Værd at fremhæve:

 • Avanceret Face ID
 • Elegant design i glas
 • A12 Bionic-chip
 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68

►► Se priser på iPhone XS

►► Læs mere om iPhone XS

2 - iPhone XS Max

Kort beskrivelse:

iPhone XS Max er udstyret største display på en iPhone nogensinde. Den store OLED Super Retina skærm er nemlig hele 6,5". iPhone XS Max er derudover udstyret med tre kameraer. TrueDepth-kameraet på forsiden er en gigantisk nytænkning. Det bruges blandt andet til Face ID, Portræt-billeder med dybdeskarphed og sjove Ani- og Memojis. Det hele styres af powerfulde teknologier i samarbejde med den nye A12 Bionic-chip, som er den stærkeste og mest intelligente chip i en smartphone nogensinde.

Også Værd at fremhæve:

 • Avanceret Face ID
 • Elegant design i glas
 • A12 Bionic-chip
 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68

►► Se priser på iPhone XS Max

►► Læs mere om iPhone XS Max

3 - Apple iPhone X

Kort beskrivelse:

Apple markerede iPhonens 10 års jubilæum med den ultimative telefonmodel, iPhone X, der kombinerer en ultimativ skærm- og brugeroplevelse med Apples til dato bedste kamera.

OLED-skærmen på iPhone X går næsten helt ud til kanten og har præcise og strålende farver med en høj lysstyrke og et kontrast­forhold på 1.000.000:1. Touch ID er udskiftet med Face ID, der gør det muligt at låse telefonen op ved ansigtsgenkendelse, og den avancerede teknologi måler ansigtets dybde, så du eller andre ikke kan snyde med et foto. 

Også Værd at fremhæve:

 • 5,8" SuperRetina HD, der går fra kant til kant
 • FaceID - 20 gange mere sikkert end Apple's TouchID
 • Ny og intuitiv navigation via skærmen
 • Trådløs opladning - 50% opladt på 30 minutter
 • Augmented reality-teknologi i spil - se verden på en ny måde

►► Se priser på iPhone X

►► Læs mere om iPhone X

4 - Samsung Galaxy S9

Kort beskrivelse

Samsung Galaxy S9 har et banebrydende- og nytænkt kamera, som tager knivskarpe billeder og gør det nemt for dig at fange alle livets små og store øjeblikke. Med kameraets super slowmotion funktion kan du optage film med 960 billeder i sekundet og fange detaljer, som øjet ikke ser. Den lækre infinity-skærm giver en større oplevelse, når du surfer og ser film. Forskellen på S9 og S9+ plus er, at S9 har en lidt mindre skærm og et lidt mindre batteri end S9+.

Også værd at fremhæve:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP68
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse
 • 5,8” Infinity display

►► Se priser på Samsung Galaxy S9

►► Læs mere om Samsung Galaxy S9

5 - Huawei P20 Lite

Kort beskrivelse:

Med Huawei P20 Lite får du en rigtig god telefon til en rigtig skarp pris. Du får blandt andet et fantastisk dual kamera med en F2.0 bred blændeåbning, 3D retoucheringsfunktion og et spektrum på 11 farvetemperaturer til intelligent rebalancering af lys. Derudover er Huawei P20 Lite udstyret med en lækker 5,84" FHD+ FullView-skærm.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Dual SIM
 • Face Unlock
 • Hurtigopladning

►► Se priser på Huawei P20 Lite

►► Læs mere om Huawei P20 Lite

iPhone 8 i gold finish

6 - iPhone 8

KORT BESKRIVELSE:

Du kan kende iPhone 8 på det helt nye design i glas, der sidder på både for- og bagsiden af telefonen. Samtidig er den nye generation af iPhones kendetegnet ved verdens mest populære kamera, som nu er endnu bedre. Derudover har iPhone 8 den mest kraftfulde og intelligente chip i en smartphone nogensinde. Som nye features får du bl.a. trådløs opladning og Augmented Reality-oplevelser (AR), som aldrig før har været mulige.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Ny forbedret 4,7" Retina HD-skærm med utrolig farve­præcision
 • Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde, både på for- og bagsiden
 • Vand- og støv­afvisende (IP67)

►► Se priser på iPhone 8

►► Læs mere om iPhone 8

Billede af iPhone 8 Plus

7 - iPhone 8 Plus

KORT BESKRIVELSE:

Med iPhone 8 Plus flytter Apple endnu engang grænserne for, hvad der er muligt med en smartphone. Banebrydende teknologi, smukt design, verdens mest populære kamera og mulighed for trådløs opladning er blot nogle af de mest fremtrædende features ved den nye iPhone 8 Plus.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Ny 5,5" Retina HD-skærm med branchens bedste farve­præcision
 • Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde - både på for- og bagsiden
 • Vand- og støv­afvisende (IP67)

►► Se priser på iPhone 8 Plus

►► Læs mere om iPhone 8 Plus

8 - Samsung Galaxy Note9

Kort beskrivelse:

Samsung Galaxy Note9 er den oplagte telefon til dig, der ikke vil gå på kompromis. Du får bl.a. et 4.000 mAh batteri, testvindende kamera og hurtig processor. Og med den nye Bluetooth S Pen kan du på den 6,4" QHD Super Amoled skærm arbejde, lave notater og gå til smarte funktioner. Du kan sågar bruge din S Pen som fjernbetjening. Samsung Galaxy Note9 har med andre ord det hele og mere til.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • 6,4" QHD Super Amoled skærm
 • Dual kamera
 • 128 GB / 512 GB + MicroSD slot op til 512 GB
 • Vand- og støvtæt i henhold til IP68
 • Dual SIM
 • Stereohøjtalere kalibreret af AKG

►► Se priser på Samsung Galaxy Note9

►► Læs mere om Samsung Galaxy Note9

9 - Samsung Galaxy S9+

KORT BESKRIVELSE:

Med Samsung Galaxy S9+ får du et banebrydende- og nytænkt kamera, der tager knivskarpe billeder og gør det nemt for dig at fange alle livets store og små øjeblikke. Optag film med 960 billeder i sekundet og fang detaljer, som øjet ikke ser, med kameraets super slowmotion funktion. Den lækre, omsluttende infinity-skærm giver en større oplevelse, når du surfer og ser film. Forskellen på S9 og S9+ er, at S9+ har en lidt større skærm og et lidt større batteri end S9.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP68
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse.
 • 6,2" Infinity display

►► Se priser Samsung Galaxy S9+

►► Læs mere om Samsung Galaxy S9+

10 - Huawei P20 Pro

KORT BESKRIVELSE:

Huawei P20 Pro er en demonstration af, hvad du i fremtiden kan forvente dig af en smartphone. Huawei P20 Pro er udstyret med et Triple Leica kamera, der med mange pixels og AI billedstabilisering sikrer, at du får kvalitet på niveau med et spejlreflekskamera. Med telefonens FullView Fuld HDR+ skærm får du uovertruffen skarphed og kontrast.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • 6,1" Fuld HDR+ skærm 
 • Triple Leica kamera med tre linser (40MP+20MP+8MP)
 • Dual SIM

►► Se priser på Huawei P20 Pro

►► Læs mere om Huawei P20 Pro

Top 10 smartphones – de bedste af de bedste

Der er noget for enhver smag på vores top 10 liste, da du finder flere af de allerbedste smartphones på markedet. Du finder bl.a. smartphones fra Apple, Samsung og Huawei på den imponerende liste. Vores top 10 liste viser hvilke smartphones, der er de bedst sælgende lige nu.

Du kan være sikker på, at listen giver et rigtig godt overbliksbillede over de mest populære smartphones lige nu. Vi sørger for, at denne top 10 over de bedst sælgende smartphones opdateres løbende. De smartphones, du finder på listen, er nogle af det bedste på markedet.

Få inspiration med vores top 10 mobiler til ny mobil

Har du allerede bestemt dig for, at du skal have en ny mobiltelefon, eller går du og overvejer det, kan du finde masser af inspiration på listen. Vores top 10 mobiler er nemlig lavet på baggrund af hvilke mobiltelefoner, du og andre køber i vores webshop netop nu – altså de mest populære.

Du kan få inspiration til mærke, størrelse og meget mere med mobilerne på listen. Vi har nemlig listet alt det bedste ved vores top 10 mobiler, så du nemt kan se, hvad der gør dem så eftertragtede. Listen med de 10 bedst sælgende er et rigtig godt udgangspunkt, når du skal vælge din næste mobiltelefon.

Listen opdateres løbende med nye mobiltelefoner

Du skal ikke være nervøs for, at mobiltelefonerne på denne liste er uinteressante for dig. Vi opdaterer nemlig løbende vores top 10 over de mest sælgende mobiltelefoner lige nu. Vi opdaterer ikke på noget bestemt tidspunkt, så hold løbende øje med listen for de mest aktuelle mobiltelefoner.

Det er både gamle og nye mobiltelefoner, du kan finde på vores top 10. Det er nemlig helt op til dig og de andre, som skal have ny mobil, hvilken mobil, der er på listen. Det er forskelligt fra person til person, hvilke behov og ønsker man har til en ny mobil – det ses tydeligt i listen.

Sammenlign mobiler og få de bedste mobilpriser

Listen over de mest solgte mobiltelefoner lige nu er rigtig god til at sammenligne både mobiltelefoner og priser. På den måde kan du tjekke, om du får de bedste mobilpriser på din næste mobiltelefon. Vi har lavet en kort beskrivelse af de forskellige mobiler, så du nemt kan sammenligne specifikationer.

Vi har også fremhævet forskellige ting ved alle mobiltelefonerne, så du får et endnu nemmere overblik. Er du til en stor og skarp skærm, markedets bedste kamera, en lynhurtig processor eller noget helt fjerde? Du kan se hvilke mobiltelefoner, der bedst lever op til dine krav med vores top 10.