Mest solgte mobiltelefoner

Top 10 smartphones

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Mest solgte mobiltelefoner lige nu

Er du på udkig efter ny smartphone? Og vil du gerne se, hvad andre køber lige nu? Eller er du bare nysgerrig på at se hvilken mobiltelefon, der er den mest sælgende? Her på siden kan du hele tiden se hvilke smartphones, der er Telias mest solgte. Listen er opdateret i november 2018.

1 - iPhone XS

Kort beskrivelse:

iPhone XS består ligesom forgængeren, iPhone X, af en stor 5,8" OLED Super Retina skærm, der går helt fra kant til kant. iPhone XS er derudover udstyret med hele tre kameraer. Det gør det blandt andet muligt at tage de smukkeste portrætbilleder med en uovertruffen dybdeskarphed, som du oven i købet kan redigere efterfølgende. Og med den nye A12 Bionic-chip er du sikret en hurtig og effektfuld ydeevne.

Også Værd at fremhæve:

 • Avanceret Face ID
 • Elegant design i glas
 • A12 Bionic-chip
 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68

►► Se priser på iPhone XS

►► Læs mere om iPhone XS

2 - iPhone XR

Kort beskrivelse:

Med iPhone får du rigtig meget iPhone for pengene. Du får den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone, et eksklusivt design i holdbart glas på både for- og bagside og et fantastisk 12 megapixel kamera. iPhone XR er også udstyret med Apples Face ID og den helt nye A12 Bionic-chip er du sikret en ydeevne i top.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • 6,1" Liquid Retina LCD-skærm
 • 6 cool farver
 • TrueDepth-kamera på forsiden

►► Se priser på iPhone XR

►► Læs mere om iPhone XR

3 - iPhone XS Max

Kort beskrivelse:

iPhone XS Max er udstyret største display på en iPhone nogensinde. Den store OLED Super Retina skærm er nemlig hele 6,5". iPhone XS Max er derudover udstyret med tre kameraer. TrueDepth-kameraet på forsiden er en gigantisk nytænkning. Det bruges blandt andet til Face ID, Portræt-billeder med dybdeskarphed og sjove Ani- og Memojis. Det hele styres af powerfulde teknologier i samarbejde med den nye A12 Bionic-chip, som er den stærkeste og mest intelligente chip i en smartphone nogensinde.

Også Værd at fremhæve:

 • Avanceret Face ID
 • Elegant design i glas
 • A12 Bionic-chip
 • Støv- og vandtæt i henhold til IP68

►► Se priser på iPhone XS Max

►► Læs mere om iPhone XS Max

4 - Samsung Galaxy S9

Kort beskrivelse

Samsung Galaxy S9 har et banebrydende- og nytænkt kamera, som tager knivskarpe billeder og gør det nemt for dig at fange alle livets små og store øjeblikke. Med kameraets super slowmotion funktion kan du optage film med 960 billeder i sekundet og fange detaljer, som øjet ikke ser. Den lækre infinity-skærm giver en større oplevelse, når du surfer og ser film. Forskellen på S9 og S9+ plus er, at S9 har en lidt mindre skærm og et lidt mindre batteri end S9+.

Også værd at fremhæve:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP68
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse
 • 5,8” Infinity display

►► Se priser på Samsung Galaxy S9

►► Læs mere om Samsung Galaxy S9

5 - Samsung Galaxy S9+

KORT BESKRIVELSE:

Med Samsung Galaxy S9+ får du et banebrydende- og nytænkt kamera, der tager knivskarpe billeder og gør det nemt for dig at fange alle livets store og små øjeblikke. Optag film med 960 billeder i sekundet og fang detaljer, som øjet ikke ser, med kameraets super slowmotion funktion. Den lækre, omsluttende infinity-skærm giver en større oplevelse, når du surfer og ser film. Forskellen på S9 og S9+ er, at S9+ har en lidt større skærm og et lidt større batteri end S9.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP68
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse.
 • 6,2" Infinity display

►► Se priser Samsung Galaxy S9+

►► Læs mere om Samsung Galaxy S9+

iPhone 8 i gold finish

6 - iPhone 8

KORT BESKRIVELSE:

Du kan kende iPhone 8 på det helt nye design i glas, der sidder på både for- og bagsiden af telefonen. Samtidig er den nye generation af iPhones kendetegnet ved verdens mest populære kamera, som nu er endnu bedre. Derudover har iPhone 8 den mest kraftfulde og intelligente chip i en smartphone nogensinde. Som nye features får du bl.a. trådløs opladning og Augmented Reality-oplevelser (AR), som aldrig før har været mulige.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Ny forbedret 4,7" Retina HD-skærm med utrolig farve­præcision
 • Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde, både på for- og bagsiden
 • Vand- og støv­afvisende (IP67)

►► Se priser på iPhone 8

►► Læs mere om iPhone 8

7 - Huawei Mate 20 Pro

Kort beskrivelse:

Huawei Mate 20 Pro er udstyret med det bedste smartphonekamera på markedet – et Triple Leica kamera, der tager fantastiske billeder uanset, om du skal have det hele med eller blot fange detaljerne. Sikkerheden er også i top med både fingeraftryksaflæser indbygget i selve skærmen og avanceret 3D ansigtsgenkendelse.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • 6,39'' AMOLED-skærm
 • 4200 mAh batteri og hurtig opladning
 • Reverse charging teknologi

►► Se priser på Huawei Mate 20 Pro

►► Læs mere om Huawei Mate 20 Pro

8 - Apple iPhone X

Kort beskrivelse:

Apple markerede iPhonens 10 års jubilæum med den ultimative telefonmodel, iPhone X, der kombinerer en ultimativ skærm- og brugeroplevelse med Apples til dato bedste kamera.

OLED-skærmen på iPhone X går næsten helt ud til kanten og har præcise og strålende farver med en høj lysstyrke og et kontrast­forhold på 1.000.000:1. Touch ID er udskiftet med Face ID, der gør det muligt at låse telefonen op ved ansigtsgenkendelse, og den avancerede teknologi måler ansigtets dybde, så du eller andre ikke kan snyde med et foto. 

Også Værd at fremhæve:

 • 5,8" SuperRetina HD, der går fra kant til kant
 • FaceID - 20 gange mere sikkert end Apple's TouchID
 • Ny og intuitiv navigation via skærmen
 • Trådløs opladning - 50% opladt på 30 minutter
 • Augmented reality-teknologi i spil - se verden på en ny måde

►► Se priser på iPhone X

►► Læs mere om iPhone X

iPhone 6s

9 - Apple iPhone 6s

Kort beskrivelse:

iPhone 6S er en kraftig mobil med masser af gode specifikationer. Smartphonen er udstyret med en stor 4,7" Retina HD-skærm, der gengiver billeder og video i høj skarphed. 12 MP iSight kameraet giver dig samtidig skarpe billeder, ligesom du kan optage 4K video.

Også værd at fremhæve:

 • A9-processor med M9-bevægelseshjælpeprocessor
 • 5 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
 • 3D touch

►► Se priser på iPhone 6s

 

10 - OnePlus 6T

KORT BESKRIVELSE

OnePlus 6T har fingeraftryksaflæseren indbygget direkte i skærmen og lynhurtig Face Unlock. Den understøtter også hurtigopladning, så du med OnePlus' fast charge kan give det 3.700 mAh store batteri en hel dags strøm på kun en halv time. Og med den 6,41" optiske AMOLED-skærm, der er den største OnePlus skærm til dato, er du sikret, at dit indhold står knivskarpt.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

• Lang batteritid med et kraftfuldt 3.700 mAh batteri
• Intelligent kamerasystem, der giver levende og skarpe billeder
• Dual SIM
• 8 GB RAM

►► Se priser på OnePlus 6T

►► Læs mere om OnePlus 6T

Top 10 smartphones – de bedste af de bedste

Der er noget for enhver smag på vores top 10 liste, da du finder flere af de allerbedste smartphones på markedet. Du finder bl.a. smartphones fra Apple, Samsung og Huawei på den imponerende liste. Vores top 10 liste viser hvilke smartphones, der er de bedst sælgende lige nu.

Du kan være sikker på, at listen giver et rigtig godt overbliksbillede over de mest populære smartphones lige nu. Vi sørger for, at denne top 10 over de bedst sælgende smartphones opdateres løbende. De smartphones, du finder på listen, er nogle af det bedste på markedet.

Få inspiration med vores top 10 mobiler til ny mobil

Har du allerede bestemt dig for, at du skal have en ny mobiltelefon, eller går du og overvejer det, kan du finde masser af inspiration på listen. Vores top 10 mobiler er nemlig lavet på baggrund af hvilke mobiltelefoner, du og andre køber i vores webshop netop nu – altså de mest populære.

Du kan få inspiration til mærke, størrelse og meget mere med mobilerne på listen. Vi har nemlig listet alt det bedste ved vores top 10 mobiler, så du nemt kan se, hvad der gør dem så eftertragtede. Listen med de 10 bedst sælgende er et rigtig godt udgangspunkt, når du skal vælge din næste mobiltelefon.

Listen opdateres løbende med nye mobiltelefoner

Du skal ikke være nervøs for, at mobiltelefonerne på denne liste er uinteressante for dig. Vi opdaterer nemlig løbende vores top 10 over de mest sælgende mobiltelefoner lige nu. Vi opdaterer ikke på noget bestemt tidspunkt, så hold løbende øje med listen for de mest aktuelle mobiltelefoner.

Det er både gamle og nye mobiltelefoner, du kan finde på vores top 10. Det er nemlig helt op til dig og de andre, som skal have ny mobil, hvilken mobil, der er på listen. Det er forskelligt fra person til person, hvilke behov og ønsker man har til en ny mobil – det ses tydeligt i listen.

Sammenlign mobiler og få de bedste mobilpriser

Listen over de mest solgte mobiltelefoner lige nu er rigtig god til at sammenligne både mobiltelefoner og priser. På den måde kan du tjekke, om du får de bedste mobilpriser på din næste mobiltelefon. Vi har lavet en kort beskrivelse af de forskellige mobiler, så du nemt kan sammenligne specifikationer.

Vi har også fremhævet forskellige ting ved alle mobiltelefonerne, så du får et endnu nemmere overblik. Er du til en stor og skarp skærm, markedets bedste kamera, en lynhurtig processor eller noget helt fjerde? Du kan se hvilke mobiltelefoner, der bedst lever op til dine krav med vores top 10.