Mest solgte mobiltelefoner

Top 10 smartphones

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Mest solgte mobiltelefoner lige nu

Er du på udkig efter ny smartphone? Og vil du gerne se, hvad andre køber lige nu? Eller er du bare nysgerrig på at se hvilken mobiltelefon, der er den mest sælgende? Her på siden kan du hele tiden se hvilke smartphones, der er Telias mest solgte. Listen er senest opdateret i maj 2018.

1 - Apple iPhone X

Kort beskrivelse:

Apple markerede iPhonens 10 års jubilæum med den ultimative telefonmodel, iPhone X, der kombinerer en ultimativ skærm- og brugeroplevelse med Apples til dato bedste kamera.

OLED-skærmen på iPhone X går næsten helt ud til kanten og har præcise og strålende farver med en høj lysstyrke og et kontrast­forhold på 1.000.000:1. Touch ID er udskiftet med Face ID, der gør det muligt at låse telefonen op ved ansigtsgenkendelse, og den avancerede teknologi måler ansigtets dybde, så du eller andre ikke kan snyde med et foto. 

Også Værd at fremhæve:

 • 5,8" SuperRetina HD, der går fra kant til kant
 • FaceID - 20 gange mere sikkert end Apple's TouchID
 • Ny og intuitiv navigation via skærmen
 • Trådløs opladning - 50% opladt på 30 minutter
 • Augmented reality-teknologi i spil - se verden på en ny måde

►► Se priser på iPhone X

2 - Huawei P20 Pro

KORT BESKRIVELSE:

Huawei P20 Pro er en demonstration af, hvad du i fremtiden kan forvente dig af en smartphone. Huawei P20 Pro er udstyret med et Triple Leica kamera, der med mange pixels og AI billedstabilisering sikrer, at du får kvalitet på niveau med et spejlreflekskamera. Med telefonens FullView Fuld HDR+ skærm får du uovertruffen skarphed og kontrast.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • 6,1" Fuld HDR+ skærm 
 • Triple Leica kamera med tre linser (40MP+20MP+8MP)
 • Dual SIM

►► Se priser på Huawei P20 Pro

iPhone 8 i gold finish

3 - iPhone 8

KORT BESKRIVELSE:

Du kan kende iPhone 8 på det helt nye design i glas, der sidder på både for- og bagsiden af telefonen. Samtidig er den nye generation af iPhones kendetegnet ved verdens mest populære kamera, som nu er endnu bedre. Derudover har iPhone 8 den mest kraftfulde og intelligente chip i en smartphone nogensinde. Som nye features får du bl.a. trådløs opladning og Augmented Reality-oplevelser (AR), som aldrig før har været mulige.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Ny forbedret 4,7" Retina HD-skærm med utrolig farve­præcision
 • Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde, både på for- og bagsiden
 • Vand- og støv­afvisende (IP67)

►► Se priser på iPhone 8

4 - Samsung Galaxy S9+

KORT BESKRIVELSE:

Med Samsung Galaxy S9+ får du et banebrydende- og nytænkt kamera, der tager knivskarpe billeder og gør det nemt for dig at fange alle livets store og små øjeblikke. Optag film med 960 billeder i sekundet og fang detaljer, som øjet ikke ser, med kameraets super slowmotion funktion. Den lækre, omsluttende infinity-skærm giver en større oplevelse, når du surfer og ser film. Forskellen på S9 og S9+ er, at S9+ har en lidt større skærm og et lidt større batteri end S9.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP69
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse.
 • 6,2" Infinity display

►► Se priser Samsung Galaxy S9+

5 - Huawei P10 Lite

KORT BESKRIVELSE:

Få valuta for pengene. Huawei P10s lillebror klarer de fleste udfordringer i hverdagen. Huawei P10 Lite er lavet af gode, indbydende materialer, som giver mobilen et lækkert look, samtidig med at elektronikken holder. P10 Lite giver dig en nem og intuitiv betjening, og du kan med fingeraftrykslæseren bagpå let låse mobilen op.

Også VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Elegant 5,2" Fuld HD
 • Frontkamera med 12 MP
 • God batteritid - 3.000 mAh
 • Effektiv opladning

►► Se priser på Huawei P10 Lite

6 - Samsung Galaxy S9

Kort beskrivelse

Samsung Galaxy S9 har et banebrydende- og nytænkt kamera, som tager knivskarpe billeder og gør det nemt for dig at fange alle livets små og store øjeblikke. Med kameraets super slowmotion funktion kan du optage film med 960 billeder i sekundet og fange detaljer, som øjet ikke ser. Den lækre infinity-skærm giver en større oplevelse, når du surfer og ser film. Forskellen på S9 og S9+ plus er, at S9 har en lidt mindre skærm og et lidt mindre batteri end S9+.

Også værd at fremhæve:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP69
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse
 • 5,8” Infinity display

►► Se priser på Samsung Galaxy S9

iPhone 6s

7 - Apple iPhone 6s

Kort beskrivelse:

iPhone 6S er en kraftig mobil med masser af gode specifikationer. Smartphonen er udstyret med en stor 4,7" Retina HD-skærm, der gengiver billeder og video i høj skarphed. 12 MP iSight kameraet giver dig samtidig skarpe billeder, ligesom du kan optage 4K video.

Også værd at fremhæve:

 • A9-processor med M9-bevægelseshjælpeprocessor
 • 5 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
 • 3D touch

►► Se priser på iPhone 6s

Billede af iPhone 8 Plus

8 - iPhone 8 Plus

KORT BESKRIVELSE:

Med iPhone 8 Plus flytter Apple endnu engang grænserne for, hvad der er muligt med en smartphone. Banebrydende teknologi, smukt design, verdens mest populære kamera og mulighed for trådløs opladning er blot nogle af de mest fremtrædende features ved den nye iPhone 8 Plus.

OGSÅ VÆRD AT FREMHÆVE:

 • Ny 5,5" Retina HD-skærm med branchens bedste farve­præcision
 • Det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde - både på for- og bagsiden
 • Vand- og støv­afvisende (IP67)

►► Se priser på iPhone 8 Plus

9 - Huawei Mate 10 Pro

Kort beskrivelse:

Huawei Mate 10 Pro byder på alt, hvad du kan forvente af en topmodel - og lidt til. Den tilpasser sig konstant dine behov med stærk software, lækkert hardware og en Kirin 970 octa-core processor med kunstig intelligens (AI). Samtidig får du en fantastisk skærmoplevelse med den nye 6” 18:9 OLED skærm. De to 12 + 20 MP kameraer på front- og bagside tager dine portrætbilleder til nye højder og adapter til dit brug af telefonen.

Også værd at nævne:

 • Stort 4000 mAh batteri, der kan holde hele dagen
 • Støv- og vandafvisende (IP67-certificeret)
 • Fingertryksaflæser
 • Markedets første Neuro-Processing-Unit (NPU) til mobile enheder
 • Dual SIM og mulighed for tilslutning af telefonen til eksterne skærme

►► Se priser på Huawei Mate 10 Pro

iPhone SE

10 - iPhone SE

Kort beskrivelse:

iPhone SE er den stærkeste 4"-telefon nogensinde. Den har en avanceret A9-chip, som giver høj ydeevne. 12 megapixels-kameraet tager fantastiske billeder og 4K-video. Og Live Photos gør dine billeder mere levende. Resultatet er en iPhone, som er lille udenpå, men stor på alle andre måder.

Også værd at nævne:

 • Retina-skærm, der gør alt knitrende skarpt
 • Fremstillet af perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish – designet til at ligge godt i hånden
 • Touch ID gør det nemt og sikkert at låse din iPhone SE op

►► Se priser på iPhone SE

 

Top 10 smartphones – de bedste af de bedste

Der er noget for enhver smag på vores top 10 liste, da du finder flere af de allerbedste smartphones på markedet. Du finder bl.a. smartphones fra Apple, Samsung og Huawei på den imponerende liste. Vores top 10 liste viser hvilke smartphones, der er de bedst sælgende lige nu.

Du kan være sikker på, at listen giver et rigtig godt overbliksbillede over de mest populære smartphones lige nu. Vi sørger for, at denne top 10 over de bedste sælgende smartphones opdateres løbende. De smartphones, du finder på listen, er nogle af det bedste på markedet.

Få inspiration med vores top 10 mobiler til ny mobil

Har du allerede bestemt dig for, at du skal have en ny mobiltelefon, eller går du og overvejer det, kan du finde masser af inspiration på listen. Vores top 10 mobiler er nemlig lavet på baggrund af hvilke mobiltelefoner, du og andre køber i vores webshop netop nu – altså de mest populære.

Du kan få inspiration til mærke, størrelse og meget mere med mobilerne på listen. Vi har nemlig listet alt det bedste ved vores top 10 mobiler, så du nemt kan se, hvad der gør dem så eftertragtede. Listen med de 10 bedst sælgende er et rigtig godt udgangspunkt, når du skal vælge din næste mobiltelefon.

Listen opdateres løbende med nye mobiltelefoner

Du skal ikke være nervøs for, at mobiltelefonerne på denne liste er uinteressante for dig. Vi opdaterer nemlig løbende vores top 10 over de mest sælgende mobiltelefoner lige nu. Vi opdaterer ikke på noget bestemt tidspunkt, så hold løbende øje med listen for de mest aktuelle mobiltelefoner.

Det er både gamle og nye mobiltelefoner, du kan finde på vores top 10. Det er nemlig helt op til dig og de andre, som skal have ny mobil, hvilken mobil, der er på listen. Det er forskelligt fra person til person, hvilke behov og ønsker man har til en ny mobil – det ses tydeligt i listen.

Sammenlign mobiler og få de bedste mobilpriser

Listen over de mest solgte mobiltelefoner lige nu er rigtig god til at sammenligne både mobiltelefoner og priser. På den måde kan du tjekke, om du får de bedste mobilpriser på din næste mobiltelefon. Vi har lavet en kort beskrivelse af de forskellige mobiler, så du nemt kan sammenligne specs.

Vi har også fremhævet forskellige ting ved alle mobiltelefonerne, så du får et endnu nemmere overblik. Er du til en stor og skarp skærm, markedets bedste kamera, en lynhurtig processor eller noget helt fjerde? Du kan se hvilke mobiltelefoner, der bedst lever op til dine krav med vores top 10.