Mest solgte mobiltelefoner

Top 10 smartphones

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Mest solgte mobiltelefoner lige nu

Er du på udkig efter ny smartphone og vil gerne se, hvad andre køber lige nu? Eller er du bare nysgerrig for at se hvad, der er den mest sælgende mobiltelefon lige nu? Her på siden kan du hele tiden se hvilke smartphones, der er Telias mest solgte. Listen er senest opdateret juli 2017.

iPhone 7 JetBlack

1 - iPhone 7

Kort beskrivelse:

iPhone 7 er den bedste iPhone til dato. Mobilen har den kraftigste chip i en smartphone nogensinde. Det giver effektiv udnyttelse af telefonen, og sikrer mindre strømforbrug. Skærmen er skarpere og mere farverig end set tidligere, og det giver fantastiske visuelle oplevelser.

Også værd at fremhæve:

 • 4,7" Retina skærm
 • 12 Megapixels kamera
 • Vand- og støvbestandig

►► Se priser på iPhone 7

Samsung Galaxy S8+

2 - Samsung Galaxy S8+

Kort beskrivelse:

Samsung Galaxy S8+ omdefinerer, hvad en mobiltelefon er. Den nye infinity-skærm skaber en følelse af grænseløse former. Knapperne er integreret i skærmen, hvilket giver en større oplevelse, når du surfer og ser film og billeder. S8+ har en større skærm og et større batteri end S8.

Også værd at nævne:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP68
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner og fingeraftrykslæser
 • 6,2" Infinity display

►► Se priser på Samsung Galaxy S8+

iPhone 7 Plus

3 - iPhone 7 Plus

Kort beskrivelse:

iPhone 7 Plus er som den første iPhone udstyret med dobbeltkamera. De 2 kamera-optikker giver mulighed for at differentiere skarpheden i forgrunden og baggrunden. Det giver endnu flottere billeder. I iPhone 7 serien har Apple fjernet det gamle jackstik og i stedet udnyttet pladsen til at lave en kraftigere mobil.

Også værd at fremhæve:

 • Bedre batteritid - op til 1 time længere, end iPhone 6S Plus
 • 5,5" Retina skærm med 23 % lysere display
 • A10 Fusion-chip med 64 bit arkitektur

►► Se priser på iPhone 7 Plus

Sony XZ Premium

4 - Sony Xperia XZ Premium

Kort beskrivelse:

Sony Xperia XZ Premium repræsenterer næste fase i smartphone-kameraets udvikling. Indbygget i telefonen er det helt nye Motion Eye™-kamera med Super slow motion og laserstyret autofokus med bevægelsessporing, som er klar til at tage billeder, før du er. Sony Xperia XZ Premium er selvfølgelig også vandafvisende og har 4K HDR-display.

Også værd at nævne:

 • Optag slow motion-video med det nye Motion Eye™-kamera
 • Batteri STAMINA Mode giver ekstra lang batteritid
 • SteadyShot™ giver film uden rystelser

►► Se priser på Sony Xperia ZX Premium

Samsung Galaxy S7

5 - Samsung Galaxy S8

Kort beskrivelse:

Samsung Galaxy S8 omdefinerer, hvad en mobiltelefon er. Den nye infinity-skærm skaber en følelse af grænseløse former. Knapperne er integreret i skærmen, hvilket giver en større oplevelse, når du surfer og ser film og billeder. S8 har en lidt mindre skærm og mindre batteri end S8+.

Også værd at nævne:

 • Vand- og støvtæt i henhold til IP68
 • Samsung Knox-beskyttelse, irisscanner og fingeraftrykslæser
 • 5,8" Infinity display

►► Se priser på Samsung Galaxy S8

iPhone 6s

6 - Apple iPhone 6s

Kort beskrivelse:

iPhone 6S er en kraftig mobil med masser af gode specifikationer. Smartphonen er udstyret med en stor 4,7" Retina HD-skærm, der gengiver billeder og video i høj skarphed. 12 MP iSight kameraet giver dig samtidig skarpe billeder, ligesom du kan optage 4K video.

Også værd at nævne:

 • A9-processor med M9-bevægelseshjælpeprocessor
 • 5 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
 • 3D touch

►► Se priser på iPhone 6s

iPhone 5sS 16GB

7 - Huawei P10

Kort beskrivelse:

Huawei P10 byder på stærk hardware, den nyeste og mest avancerede software samt det helt nye Leica Dual-Camera 2.0 med banebrydende portrætfunktioner. Der er kræset for detaljerne og mobilen er lavet kvalitetsmaterialer.

Også værd at nævne:

 • 8 MP frontkamera, der automatisk indstiller sig til et selfie eller et gruppebillede
 • 64 GB intern hukommelse og 4 GB ram
 • Stort 3.200 mAh-batteri, der giver lang batterilevetid

►► Se priser på Huawei P10

Samsung Galaxy S7 ede

8 - Samsung Galaxy S7 Edge

Kort beskrivelse:

Med et batteri på hele 3.600 mAh, kan du rolig bruge din Galaxy S7 uden at være nervøs for batteritiden, for den er der masser af. Tag fantastiske billeder selv når lysforholdende ikke er optimale. Med MicroSD kortplads kan du altid udvide hukommelsen, så du heller ikke løber tør for plads.

Også værd at fremhæve:

 • Vand- og støvbestandig
 • Buet skærm i kanter er max cool-faktor
 • 12 Megapixels Dual Pixel kamera

►► Se priser på Samsung Galaxy S7 Edge

iPhone SE

9 - iPhone SE

Kort beskrivelse:

iPhone SE er den stærkeste 4"-telefon nogensinde. Den har en avanceret A9-chip, som giver høj ydeevne. 12 megapixels-kameraet tager fantastiske billeder og 4K-video. Og Live Photos gør dine billeder mere levende. Resultatet er en iPhone, som er lille udenpå, men stor på alle andre måder.

Også værd at nævne:

 • Retina-skærm, der gør alt knitrende skarpt
 • Fremstillet af perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish – designet til at ligge godt i hånden
 • Touch ID gør det nemt og sikkert at låse din iPhone SE op

►► Se priser på iPhone SE

 

Huawei MAte 9 Pro

10 - Huawei Mate 9 Pro

Kort beskrivelse:

Huawei Mate 9 Pro er en mobil, der sætter baren højt. En eksklusiv topmodel, der kræser for øjet, udformet i aluminium. Mobilen er yderst kraftfuld og har en fantastisk ydeevne via dens Kirin 960 processor. Du behøver ikke spare på krafterne - det indbyggede 4000 mAh batteri giver lang batteritid.

Også værd at nævne:

 • 2. generation Leica Dual Camera
 • Hele 128 GB hukommelse
 • Inklusiv Huawei VIP service 

►► Se priser på Huawei Mate 9 Pro

Top 10 smartphones – de bedste af de bedste

Der er noget for enhver smag på vores top 10 liste, da du finder flere af de allerbedste smartphones på markedet. Du finder bl.a. smartphones fra Apple, Samsung og Huawei på den imponerende liste. Vores top 10 liste viser hvilke smartphones, der er de bedst sælgende lige nu.

Du kan være sikker på, at listen giver et rigtig godt overbliksbillede over de mest populære smartphones lige nu. Vi sørger for, at denne top 10 over de bedste sælgende smartphones opdateres løbende. De top 10 smartphones, du finder på listen, er nogle af det bedste på markedet.

Få inspiration med vores top 10 mobiler til ny mobil

Har du allerede bestemt dig for, at du skal have en ny mobiltelefon, eller går du og overvejer det, kan du finde masser af inspiration med listen. Vores top 10 mobiler er nemlig lavet på baggrund af hvilke mobiltelefoner, du, og andre, køber i vores webshop netop nu – altså de mest populære.

Du kan få inspiration til mærke, størrelse og meget mere med mobilerne på listen. Vi har nemlig listet alt det bedste ved vores top 10 mobiler, så du nemt kan se, hvad der gør dem så eftertragtede. Listen med de 10 bedst sælgende er et rigtig godt udgangspunkt, når du skal vælge din næste mobiltelefon.

Listen opdateres løbende med nye mobiltelefoner

Du skal ikke være nervøs for, at mobiltelefonerne på denne liste er uinteressante for dig. Vi opdaterer nemlig løbende vores top 10 over de mest sælgende mobiltelefoner lige nu. Vi opdaterer ikke på noget bestemt tidspunkt, så hold løbende øje med listen for de mest aktuelle mobiltelefoner.

Det er både gamle og nye mobiltelefoner, du kan finde på vores top 10. Det er nemlig helt op til dig, og de andre som skal have ny mobil, hvilken mobil, der er på listen. Det er forskelligt fra person til person hvilke behov og ønsker, man har til en ny mobil – det ses tydeligt i listen.

Sammenlign mobiler og få de bedste mobilpriser

Listen over de mest solgte mobiltelefoner lige nu er rigtig god til at sammenligne både mobiltelefoner og priser. På den måde kan du tjekke, om du får de bedste mobilpriser på din næste mobiltelefon. Vi har lavet en kort beskrivelse af de forskellige mobiler, så du nemt kan sammenligne specs.

Vi har også fremhævet forskellige ting ved alle mobiltelefonerne, så du får et endnu nemmere overblik. Er du til en stor og skarp skærm, markedets bedste kamera, en lynhurtig processor eller noget helt fjerde? Du kan se hvilke mobiltelefoner, der bedst lever op til dine krav med vores top 10.