Mest solgte mobiltelefoner

Top 10 smartphones

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Nedenfor kan du se listen over de mest solgte mobiltelefoner i webshoppen lige nu. Listen opdateres løbende med top 10 solgte mobiler.

Mest solgte mobiltelefoner lige nu

Er du på udkig efter ny smartphone og vil gerne se, hvad andre køber lige nu? Eller er du bare nysgerrig for at se hvad, der er den mest sælgende mobiltelefon lige nu? Her på siden kan du hele tiden se hvilke smartphones, der er Telias mest solgte. Listen er senest opdateret august 2016.

Samsung Galaxy S7 ede

1 - Samsung Galaxy S7 Edge

Kort beskrivelse:

Med et batteri på hele 3.600 mAh, kan du rolig bruge din Galaxy S7 uden at være nervøs for batteritiden, for den er der masser af. Tag fantastiske billeder selv når lysforholdende ikke er optimale. Med MicroSD kortplads kan du altid udvide hukommelsen, så du heller ikke løber tør for plads.

Også værd at fremhæve:

 • Vand- og støvbestandig
 • Buet skærm i kanter er max cool-faktor
 • 12 Megapixels Dual Pixel kamera

►► Se priser på Samsung Galaxy S7 Edge

iPhone 6s

2 - Apple iPhone 6s 64 GB

Kort beskrivelse:

iPhone 6S er en kraftig mobil med masser af gode specifikationer. Smartphonen er udstyret med en stor 4,7" Retina HD-skærm, der gengiver billeder og video i høj skarphed. 12 MP iSight kameraet giver dig samstdig skarpe billeder, ligesom du kan optage 4K video.

Også værd at nævne:

 • A9-processor med M9-bevægelseshjælpeprocessor
 • 5 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
 • 3D touch

►► Se priser på iPhone 6s

iPhone Se

3 - iPhone SE 16GB

Kort beskrivelse:

iPhone SE er den mest kraftfulde 4" mobil nogensinde. Den er udstyret med avancerede og store processorkrafter. 12 MP iSight kamera, 4K videooptagelse og Touch ID fingeraftrykssensor er nogle af de specifikationer, der kan fremhæves ved denne skønhed fra Apple.

Også værd at fremhæve:

 • Fremstillet i perleblæst aluminium
 • Ligger perfekt i hånden
 • Vejer kun 113 gram

►► Se priser på iPhone SE 16GB

Samsung Galaxy S7

4 - Samsung Galaxy S7

Kort beskrivelse:

Smuk og strømlinet smartphone med avancerede funktioner leveret med høj brugervenlighed. Fremragende 5,1" Quad HD skærm og kamera der tager fantastisk skarpe billeder, selvom lysforholdene ikke er optimale eller motivet er i bevægelse.

 

Også værd at nævne:

 • God batteritid - 3.000 mAh
 • Vand- og støvafvisende (IP68 certificeret)
 • Samsung KNOX - sikkerhedsløsning mod hackere og malware

►► Se priser på Samsung Galaxy S7

iPhone 5sS 16GB

5 - Apple iPhone 5s 16GB

Kort beskrivelse:

Smukt design og kraftigt hardware kendertegner iPhone 5S. Fremstillet af blandt andet aluminium, glas, metal og safirkrystaller er det en telefon, der også er god for øjet. Telefonen har et godt kamera med flere fede features.

Også værd at nævne:

 • Vejer 112 gram
 • 4" LED-backlit IPS LCD skærm
 • A7 64-bit processor så du kan opleve mere detaljeret grafik og visuelle effekter

►► Se priser på Apple iPhone 5s

Huawei P9

6 - Huawei P9

Kort beskrivelse:

Huaweis bedste telefon til dato. Huaweis flagskib er udstyret med et fantastisk dobbelt Leica kamera. Kamera og telefon er pakket eksklusivt ind i en lækker metalramme. Den 5,2" store skærm er lavet på IPS-NEO teknologi, som gør skærmens pixel mere farverige.

Også værd at nævne:

 • God batteritid
 • Fremragende kamera
 • Hurtig og kraftig mobil

►► Se priser på Huawei P9

iPhone 6S plus

7 - Apple iPhone 6s Plus 64GB

Kort beskrivelse:

Smartphone med masser af kraft. Med den store knivskarpe 5,5" Retina skærm kan video og billeder nydes til fulde. De skarpe billeder kan du tage med mobilens stærke 12 megapixels kamera.

Også værd at nævne:

 • 12 MP kamera
 • Phase detection autofokus
 • LED-backlit IPS LCD skærm med 16M farver

►► Se priser på iPhone 6s Plus 64GB

Samsung Galaxy A3

8 - Samsung Galaxy A3 (2016)

Kort beskrivelse:

Mobil med et knivskarp billede. På den 4,7" store Super AMOLED skærm får du alle detaljerne med. Perfekt til masser af god underholdning. Tryk 2 gange på hjemknappen og du har hurtig adgang til mobilens kamera. Kør let flere programmer samtidig på den 1,5 GHz Quad core-processor.

Også værd at nævne:

 • Flot slank mobil i metal
 • 13 MP kamera og fede fotofunktioner
 • Oplades helt på kun 104 minutter.

►► Se priser på Samsung Galaxy A3 (2016) 

Sony Xperia Z5 Compact

9 - Sony Xperia Z5 Compact

Kort beskrivelse:

Mobilen har indbygget fremragende 23 MP kamera med hurtig autofokus. Kun 0,03 sekunder tager det for kameraet at fokusere. Kombineret med 5x zoom og brug af Sonys Clear Image Zoom-teknologiu kan du tage endnu bedre billeder God ydeevne og 2700 mAh batteri giver op til 2 dages batteritid. Sony Xperia Z5 Compact er vandtæt (IP68) ned til 1,5 meters dybde.

Også værd at nævne:

 • Unikt design i frostet glas
 • Lås op med fingeraftryk
 • Vejer 138 gram

►► Se priser på Sony Xperia Z5 Compact

Huawei Y3

10 - Huawei Y3

Kort beskrivelse:

Det billige alternativ. En stabil smartphone, som løser de vigtigste behov. Den lille Huawei Y3 mobiltelefon har plads til de nødvendige Apps, er nem at betjene og let at have i lommen.

Også værd at nævne:

 • 4" Skærm
 • God batteritid
 • Vejer 118 gram

►► Se priser på Huawei Y3

Top 10 smartphones – de bedste af de bedste

Der er noget for enhver smag på vores top 10 liste, da du finder flere af de allerbedste smartphones på markedet. Du finder bl.a. smartphones fra Apple, Samsung og Huawei på den imponerende liste. Vores top 10 liste viser hvilke smartphones, der er de bedst sælgende lige nu.

Du kan være sikker på, at listen giver et rigtig godt overbliksbillede over de mest populære smartphones lige nu. Vi sørger for, at denne top 10 over de bedste sælgende smartphones opdateres løbende. De top 10 smartphones, du finder på listen, er nogle af det bedste på markedet.

Få inspiration med vores top 10 mobiler til ny mobil

Har du allerede bestemt dig for, at du skal have en ny mobiltelefon, eller går du og overvejer det, kan du finde masser af inspiration med listen. Vores top 10 mobiler er nemlig lavet på baggrund af hvilke mobiltelefoner, du, og andre, køber i vores webshop netop nu – altså de mest populære.

Du kan få inspiration til mærke, størrelse og meget mere med mobilerne på listen. Vi har nemlig listet alt det bedste ved vores top 10 mobiler, så du nemt kan se, hvad der gør dem så eftertragtede. Listen med de 10 bedst sælgende er et rigtig godt udgangspunkt, når du skal vælge din næste mobiltelefon.

Listen opdateres løbende med nye mobiltelefoner

Du skal ikke være nervøs for, at mobiltelefonerne på denne liste er uinteressante for dig. Vi opdaterer nemlig løbende vores top 10 over de mest sælgende mobiltelefoner lige nu. Vi opdaterer ikke på noget bestemt tidspunkt, så hold løbende øje med listen for de mest aktuelle mobiltelefoner.

Det er både gamle og nye mobiltelefoner, du kan finde på vores top 10. Det er nemlig helt op til dig, og de andre som skal have ny mobil, hvilken mobil, der er på listen. Det er forskelligt fra person til person hvilke behov og ønsker, man har til en ny mobil – det ses tydeligt i listen.

Sammenlign mobiler og få de bedste mobilpriser

Listen over de mest solgte mobiltelefoner lige nu er rigtig god til at sammenligne både mobiltelefoner og priser. På den måde kan du tjekke, om du får de bedste mobilpriser på din næste mobiltelefon. Vi har lavet en kort beskrivelse af de forskellige mobiler, så du nemt kan sammenligne specs.

Vi har også fremhævet forskellige ting ved alle mobiltelefonerne, så du får et endnu nemmere overblik. Er du til en stor og skarp skærm, markedets bedste kamera, en lynhurtig processor eller noget helt fjerde? Du kan se hvilke mobiltelefoner, der bedst lever op til dine krav med vores top 10.