Karriere i Telia

Dine karrieremuligheder i Telia begynder her

Telia er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med talrige muligheder for dig, der interesserer dig for fremtidens digitale samfund og kommunikationsteknologi.

Forskellige stillinger giver forskellige karrieremuligheder, men nogle ting er ens, uanset hvor i Telia, du arbejder. For os er du nemlig meget mere end en medarbejder. Hos Telia får du mulighed for at virkeliggøre dine mål  både personligt og professionelt.

Med inspiration fra vores førende teknologier, stræber vi efter at udvikle produkter og services, der betyder noget og skaber værdi for vores kunder og vores samfund.

Vores branche er i konstant forandring, og vi har brug for dygtige medarbejdere og teams, der tør udfordre nuet og gøre det komplicerede enkelt, samtidig med, at de passer på vores medarbejdere, vores kunder og samfundet. Vi tror ikke på stive hierarkier, men på folk, der trives i en kultur baseret på selvledelse. Vi sætter store mål for vores forretning og for os selv. Vi bruger konstant feedback og regelmæssig coaching for at sikre, at vi hele tiden er på rette spor.

Det digitale samfund skaber nye muligheder for milliarder af mennesker ved at sætte dem i kontakt med hinanden og give dem adgang til nye og bedre services. I Telia har vi mulighed for at gøre en forskel og skabe forandring. Ikke bare for dig og mig i dag, men for fremtidige generationer.

Hvis det er din passion konstant at forandre ting til det bedre, skal du måske med ombord.

Klik videre til vores globale karriereside, hvor du kan finde ledige stillinger og læse meget mere om vores rejse, og hvordan du finder din plads på den!

Se ledige stillinger her

HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY

Mød os"Jeg løber aldrig tør for idéer"

Claus Berthou Madsen, Senior Project Manager, Telia Danmark

 

Mød mig"På vej til succes"

Sophie Hildestad, Strategy & Business Development Manager, Telia Danmark

 

Mød mig"Jeg er en hybrid mellem en leder og en advokat"

Lasse Andersen, Director of Corporate Affairs, Telia Danmark

 

Mød mig"Mennesker inspirerer mig"

Pia Lykke, Senior Manager of PMO, Telia Danmark

 

Mød mig