Starten på en stor karriere

Starten på en stor karriere

Vi kan sagtens forstå, at du som studerende nok ikke er klar til en livstidsansættelse. Men uanset hvilken stilling du finder hos os, tør vi godt love dig, at du får det fantastisk her, og at det kan blive starten på den karriere, du ønsker i fremtiden. Her kommer du til at arbejde sammen med et engageret og dygtigt team, der hjælper vores kunder med at udforske den nyeste teknologi i et positivt arbejdsklima. 

Vi vil have dig til at udfordre os. Det kræver stort drive, energi og engagement. Til gengæld får du kick-startet din karriere i en international organisation og muligheden for at udfordre vores topledelse.

Som DareTrainee får du det bedste fra to verdener. Du får et rigtigt job fra første dag. Samtidig bliver du en del af et forløb, hvor du bruger de første 12 måneder på at udvikle dine færdigheder, vokse i din rolle, lære branchen at kende, deltage i innovationsprojekter og interagere med topledelsen. Du får også masser af muligheder for at dele dine oplevelser, mødes med de andre DareTrainees og vokse inden for dit ekspertiseområde i en virksomhed, der ligger i spidsen for det digitale samfund.

 

Hav modet til at være mere. #daretrainee

 

Følg os på Facebook:  https://www.facebook.com/daretrainee/

Dare Trainees hos Telia

 

Læs om, hvordan det er at være DareTrainee i Telia Company.

Læs mere.