Roam Like Home Europa - telia

Roam like home - tal og surf på ferien - uden det koster ekstra

Fra 199,- /md. kan du med Roam Like Home Europa bruge sms/mms, tale og bruge data på nettet i 37 lande. Læs mere om roaming i Norden og Europa herunder.

Fra 199,- /md. kan du med Roam Like Home Europa bruge sms/mms, tale og bruge data på nettet i 37 lande. Læs mere om roaming i Norden og Europa herunder.

Roam Like Home Europa

Roam Like Home Europa

Tilvælg Roam Like Home Europa til dit mobilabonnement eller dit mobil bredbåndabonnement og tal og surf løs i 37 lande. Få tale og data i udlandet inkluderet fra 199,- /md.

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle abonnementer. Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra.

Ofte stillede spørgsmål om Roam Like Home


Roam Like Home er en service Telia udbyder til sine kunder. Med Roam Like Home kan du ‘roame’ altså surfe på internettet, være på Facebook, tale og sende sms/mms i udlandet – præcist som i Danmark. Har du fri tale og sms/mms i Danmark, har du det også i udlandet. Det vil derfor ikke koste dig ekstra at bruge mobilen eller mobilt bredbånd i udlandet.

Telia tilbyder Roam Like Home Norden og Roam Like Home Europa, som du kan tilvælge til dit abonnement.

Du kan bruge Roam Like Home Europa i disse lande: Spanien (herunder de kanariske øer), Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta. 

Du kan bruge Roam Like Home i disse lande: Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Du kan se dit abonnement på Telia Selvbetjening. Roam Like Home Norden er en service, der automatisk er inkluderet i de fleste abonnementer.

Roam Like Home Europa er en tilvalgsservice. Du kan altså tilkøbe Roam Like Home til dit abonnement, når du fx skal ud at rejse og let afmelde servicen igen i Telia Selvbetjening. Eller, du kan inkludere Roam Like Home Europa som en af dine valgfri services i dit abonnement.

 

Du kan finde yderlig information om Roam Like Home Europa her.

Du kan finde mere information om Roam Like Home Norden her eller se information nedenfor.

Roam Like Home Norden er inkluderet i de fleste af vores abonnementer.

Roam Like Home Europa kan tilkøbes til alle abonnementer for kun 99kr./md. eller kan inkluderes i de abonnementer som har 1, 2 eller 4 valgfrie services.

Brug for mere information?


Med Roam Like Home Europa kan du tage dit abonnement med dig til 37 af de mest populære lande i Europa. Tal og surf løs på ferien uden at bekymre dig om telefonregningen.

Læs mere om Roam Like Home Europa

Fordele ved Roam Like Home Europa


Tal og surf løs i 37 lande

Roam Like Home Europa dækker 37 lande i Europa. Du kan inkludere det i dit abonnement som en af dine valgfri services, eller købe det til 99 kr./md.

Ingen binding

Der er ingen binding med Roam Like Home. Du kan i Telia Selvbetjening nemt ændre dine services, herunder tilmelde og framelde dig Roam Like Home Europa.

Tag mobilt bredbånd med på ferie

Har du mobilt bredbåndsabonnementerne 4LIFE Premium Plus, 4LIFE Premium eller 4LIFE Full hos Telia, har du mulighed for at bestille Roam Like Home Europa og tage dit bredbånd med på ferie.

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden

Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra. Roam Like Home Norden er inkluderet i vores abonnementer.

Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra. Roam Like Home Norden er inkluderet i vores abonnementer.

Læs mere om Roam Like Home Norden

Fordele ved Roam Like Home Norden


Ferie uden bekymringer

Tal, brug sms/mms og surf i Norden & Baltikum, ligesom du gør i Danmark. Med Roam Like Norden inkluderet, koster det ikke ekstra.

Dækker Norden & Baltikum

Brug Roam Like Home Norden i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Ring lokalt

Brug dit Telia abonnement, selvom du har bopæl i Sverige, Norge eller et af de andre lande uden det koster ekstra. Ring fx fra Norge til Sverige som en del af dit abonnement.

Underholdning på farten

Har du Telia tjenesterne Spotify, Storytel og HBO Nordic kan du bruge dem i Norden, som i Danmark.

Roam Like Home Norden er inkluderet i Telia mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementerRoam Like Home – tal og surf løs med danske roaming-priser

Med Roam Like Home skal du ikke bekymre dig om dit mobilforbrug i Norden, Baltikum og Europa. Du kan i stedet nyde din ferie samt skrive, snakke og surfe lige så tosset du vil. Faktisk er Roam Like Home Norden inkluderet i alle vores mobil- og mobilt bredbånd-abonnementer, og du kan nemt få Roam Like Home Europa med i dit abonnement også.

Vi er vant til at bruge vores mange devices i dagligdagen, uden at vi skal bekymre os om forbruget. Det er dog en helt anden sag, når vi skal på ferie, eller vi tager på en weekendtur. Det er blandt andet derfor, at Telia har lavet Roam Like Home. Med Roam Like Home Norden og Roam Like Home Europa kan du tale og surfe løs – uden at det koster ekstra. Så skal du på skiferie, storbyferie eller vandretur, kan du trygt tage dit device med dig. Vi har sørget for, at du ikke får nogle ekstraregninger.

Roam Like Home – brug data som i Danmark

Vi bruger alle vores mobiltelefoner mange gange i løbet af dagen, uden at vi tænker over forbruget. Skal du uden for landets grænser, skal du dog være opmærksom på dit forbrug pga. potentielt store udenlandspriser på roaming. Derfor har Telia lavet Roam Like Home til dig.

Med Roam Like Home kan du skrive, tale og surfe løs på nettet, som var du i Danmark. Roam Like Home er en service, som Telia udbyder til alle sine kunder. Roam Like Home Norden er inkluderet i alle vores mobilabonnementer, mens Roam Like Home Europa kan tilvælges.

Roaming i udlandet - Norden og Baltikum

Du får ikke kun roaming i Norden, men også i hele Baltikum. Roam Like Home Norden er inkluderet i de alle vores mobilabonnementer, så du får det faktisk med, uden at det koster ekstra. Det er svært at matche vores udenlandspriser på roaming, da roaming er en del af abonnementet.

Roam Like Home Norden er ideelt til skiferien, eller hvis du skal et hurtigt smut over Øresundsbroen. Hvor kan du så egentlig helt præcist bruge Roam Like Home i Norden og Baltikum? Det kan du i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Talk og surf løs med Roam Like Home Europa

Kan du godt lide storbyferier, eller er du mere til idylliske små byer? Du kan tage Roam Like Home Europa med dig, hvis du skal på weekendtur i London samt hvis du skal ned til de franske alper. Med Roam Like Home Europa som en del af dit abonnement, slipper du for dyre roaming-priser.

Du kan vælge Roam Like Home Europa som en af dine services, når du skal vælge abonnement. Du kan få tjenesten med i de fleste abonnementer, og du kan selvfølgelig også tilkøbe den, når du har brug for det – så slipper du for dyre udenlandspriser.

Sådan får du Roam Like Home

Hvis du allerede har et mobilabonnement hos Telia, har du faktisk Roam Like Home Norden i dit nuværende abonnement. Du kan altså allerede skrive, snakke og surfe løs i Norden og Baltikum. Den nordiske udgave er endda også inkluderet i vores mobilt bredbånd-abonnementer.

Roam Like Home Europa er én af de services, som du kan tilvælge flere af vores abonnementer – både mobil og mobilt bredbånd. Hvis du vælger det som en service, får du roaming-tjenesten med oven i dit abonnement. Du kan også købe det til din ferie for bare 99 kr./md.