Roam Like Home Europa - telia

Roam like home - tal og surf på ferien - uden det koster ekstra

Du kan bruge sms/mms, tale og surfe på nettet i 37 lande uden ekstra beregning. Læs mere om roaming i Norden og Europa herunder.

Du kan bruge sms/mms, tale og surfe på nettet i 37 lande uden ekstra beregning. Læs mere om roaming i Norden og Europa herunder.

Roam Like Home Europa

Roam Like Home Europa

Roam Like Home Europa betyder, at du kan tale og surfe løs med dit mobilabonnement eller dit mobil bredbåndabonnement i 37 lande. 

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle abonnementer. Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra.

Ofte stillede spørgsmål om Roam Like Home


Med Roam Like Home kan du ‘roame’, altså surfe på internettet, være på Facebook, tale og sende sms/mms i udlandet – præcist som i Danmark. Har du fri tale og sms/mms i Danmark, har du det også i udlandet. I Norden og Baltikum kan du bruge alle dine GB, imens du kan bruge nogle af dine inkluderede GB i resten af EU. Det vil derfor ikke koste dig ekstra at bruge mobilen eller mobilt bredbånd i udlandet. 

Du kan bruge Roam Like Home Europa i disse lande: Spanien (herunder de kanariske øer), Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta. 

Du kan bruge Roam Like Home i disse lande: Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Både Roam Like Home Norden og Roam Like Home Europa er inkluderet i alle abonnementer med fri tale og sms/mms.

 

Du kan finde yderlig information om Roam Like Home Europa her.

Du kan finde mere information om Roam Like Home Norden her eller se information nedenfor.

Brug for mere information?


Med Roam Like Home Europa kan du tage dit abonnement med dig til 37 af de mest populære lande i Europa. Tal og surf løs på ferien uden at bekymre dig om telefonregningen.

Læs mere om Roam Like Home Europa

Fordele ved Roam Like Home Europa


Tal og surf løs i 37 lande

Roam Like Home Europa dækker 37 lande i Europa. Du kan inkludere det i dit abonnement som en af dine valgfri services, eller købe det til 99 kr./md.

Ingen binding

Der er ingen binding med Roam Like Home. Du kan i Telia Selvbetjening nemt ændre dine services, herunder tilmelde og framelde dig Roam Like Home Europa.

Tag mobilt bredbånd med på ferie

Har du mobilt bredbåndsabonnementerne 4LIFE Premium Plus, 4LIFE Premium eller 4LIFE Full hos Telia, har du mulighed for at bestille Roam Like Home Europa og tage dit bredbånd med på ferie.

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden

Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra. Roam Like Home Norden er inkluderet i vores abonnementer.

Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra. Roam Like Home Norden er inkluderet i vores abonnementer.

Læs mere om Roam Like Home Norden

Fordele ved Roam Like Home Norden


Ferie uden bekymringer

Tal, brug sms/mms og surf i Norden & Baltikum, ligesom du gør i Danmark. Med Roam Like Norden inkluderet, koster det ikke ekstra.

Dækker Norden & Baltikum

Brug Roam Like Home Norden i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Ring lokalt

Brug dit Telia abonnement, selvom du har bopæl i Sverige, Norge eller et af de andre lande uden det koster ekstra. Ring fx fra Norge til Sverige som en del af dit abonnement.

Underholdning på farten

Har du Telia tjenesterne Spotify, Storytel og HBO Nordic kan du bruge dem i Norden, som i Danmark.

Roam Like Home Norden er inkluderet i Telia mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementerRoam Like Home – tal og surf løs med danske roaming-priser

Med Roam Like Home skal du ikke bekymre dig om dit mobilforbrug i Norden, Baltikum og Europa. Du kan i stedet nyde din ferie samt skrive, snakke og surfe lige så tosset du vil. Faktisk er Roam Like Home Norden inkluderet i alle vores mobil- og mobilt bredbånd-abonnementer, og du kan nemt få Roam Like Home Europa med i dit abonnement også.

Vi er vant til at bruge vores mange devices i dagligdagen, uden at vi skal bekymre os om forbruget. Det er dog en helt anden sag, når vi skal på ferie, eller vi tager på en weekendtur. Det er blandt andet derfor, at Telia har lavet Roam Like Home. Med Roam Like Home Norden og Roam Like Home Europa kan du tale og surfe løs – uden at det koster ekstra. Så skal du på skiferie, storbyferie eller vandretur, kan du trygt tage dit device med dig. Vi har sørget for, at du ikke får nogle ekstraregninger.

Roam Like Home – brug data som i Danmark

Vi bruger alle vores mobiltelefoner mange gange i løbet af dagen, uden at vi tænker over forbruget. Skal du uden for landets grænser, skal du dog være opmærksom på dit forbrug pga. potentielt store udenlandspriser på roaming. Derfor har Telia lavet Roam Like Home til dig.

Med Roam Like Home kan du skrive, tale og surfe løs på nettet, som var du i Danmark. Roam Like Home er en service, som Telia udbyder til alle sine kunder. Roam Like Home Norden er inkluderet i alle vores mobilabonnementer, mens Roam Like Home Europa kan tilvælges.

Roaming i udlandet - Norden og Baltikum

Du får ikke kun roaming i Norden, men også i hele Baltikum. Roam Like Home Norden er inkluderet i de alle vores mobilabonnementer, så du får det faktisk med, uden at det koster ekstra. Det er svært at matche vores udenlandspriser på roaming, da roaming er en del af abonnementet.

Roam Like Home Norden er ideelt til skiferien, eller hvis du skal et hurtigt smut over Øresundsbroen. Hvor kan du så egentlig helt præcist bruge Roam Like Home i Norden og Baltikum? Det kan du i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Talk og surf løs med Roam Like Home Europa

Kan du godt lide storbyferier, eller er du mere til idylliske små byer? Du kan tage Roam Like Home Europa med dig, hvis du skal på weekendtur i London samt hvis du skal ned til de franske alper. Med Roam Like Home Europa som en del af dit abonnement, slipper du for dyre roaming-priser.

Du kan vælge Roam Like Home Europa som en af dine services, når du skal vælge abonnement. Du kan få tjenesten med i de fleste abonnementer, og du kan selvfølgelig også tilkøbe den, når du har brug for det – så slipper du for dyre udenlandspriser.

Sådan får du Roam Like Home

Hvis du allerede har et mobilabonnement hos Telia, har du faktisk Roam Like Home Norden i dit nuværende abonnement. Du kan altså allerede skrive, snakke og surfe løs i Norden og Baltikum. Den nordiske udgave er endda også inkluderet i vores mobilt bredbånd-abonnementer.

Roam Like Home Europa er én af de services, som du kan tilvælge flere af vores abonnementer – både mobil og mobilt bredbånd. Hvis du vælger det som en service, får du roaming-tjenesten med oven i dit abonnement. Du kan også købe det til din ferie for bare 99 kr./md.

ROAM LIKE HOME – TAL, skriv OG SURF LØS i Europa

Med Roam Like Home skal du ikke bekymre dig om dit mobilforbrug Europa. Du kan i stedet nyde din ferie samt skrive og snakke lige så tosset, du vil. Derudover kan du bruge en del af din inkluderede data i EU. Roam Like Home gælder alle vores abonnementer med fri tale og sms/mms.

Vi er vant til at bruge vores mange devices i dagligdagen, uden at vi skal bekymre os om forbruget. Det er dog en helt anden sag, når vi skal på ferie, eller vi tager på en weekendtur. Det er blandt andet derfor, at EU har gennemført reguleringen 'Roam Like at Home', der betyder, at du kan tale og sms'e/mms'e gratis. Samtidig kan du bruge en del af dine inkluderede data - uden at det koster ekstra. Så skal du på skiferie, storbyferie eller vandretur, kan du trygt tage dit device med dig. Der er sørget for, at du ikke får nogle ekstraregninger.

ROAMING I UDLANDET - NORDEN OG BALTIKUM

Med Roam Like Home Norden får du ikke kun roaming i Norden, men også i hele Baltikum. Roam Like Home Norden er inkluderet i mobilabonnementerne med fri tale og fri sms/mms. Det betyder, at du kan bruge dit abonnement nøjagtig, som du gør i Danmark - også at du kan bruge al din data i Norden og Baltikum.

Roam Like Home Norden er perfekt til skiferien, eller hvis du skal et hurtigt smut over Øresundsbroen. Hvor kan du så egentlig helt præcist bruge Roam Like Home i Norden og Baltikum? Det kan du i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Hvorfor kan jeg ikke bruge alt inkluderet data i udlandet?

Den nye EU-regulering betyder, at du kan tage din mobilpakke med til andre europæiske lande såsom Spanien, Tyskland og Italien uden at betale ekstra. Der er dog indført en såkaldt "fair use-begrænsning", som skal forhindre misbrug og sætte et loft for, hvad der er rimelig brug.

Med en datapakke med et givent antal GB i abonnementet, sættes der altså efter EU-reglerne et loft på, hvor meget af det inkluderede data, som kan bruges til EU-roaming.

Hvis du ønsker yderligere data i EU, skal du ikke være bekymret. Vi har nemlig fået en ny service, der giver ekstra 10GB data i EU; den kan du enten vælge som en inkluderet service i dit abonnement eller tilkøbe den for 99 kr/md.

Fair Usage Policy

Fair Usage Policy, som det hedder på EU'sk, gælder kun for data, dvs. at tale, sms, mms ikke har en begrænsning på, hvor meget man må bruge.


EU har med Fair Usage Policy defineret, at hvis et abonnement indeholder meget data til en billig pris, så må man udregne en særskilt datamængde til brug i EU.
Telias abonnementer falder alle i den kategori, og vi har i alle vores abonnementer givet mere data, end EU foreskriver.

ER DER NOGLE BEGRÆNSNINGER FOR, HVOR MEGET JEG MÅ BRUGE MOBILEN UDEN FOR DANMARK?

Ja, EU-kommissionen har defineret en 50 %-regel, der hedder Stable Link. Det betyder, at du skal bruge mobilen i Danmark mindst 50 % af tiden.

Telia må, hvis mobilen bruges mere uden for Danmark inden for en rullende 4 måneders periode (123 dage), opkræve en højere takst svarende til den EU-regulerede forbrugstakst. Du vil blive forbrugsafregnet efter følgende takster:

  • Data: 0,05 DKK/MB
  • SMS: 0,09 DKK/stk.
  • Minut: 0,29 DKK/minut

Dog vil du modtage en advarsel to uger før, der opkræves et evt. tillæg, så du har tid og mulighed til at ændre dit forbrugsmønster.