Roam Like Home Europa - telia

Roam like home - tal og surf på ferien - uden det koster ekstra

Du kan bruge sms/mms, tale og surfe på nettet i 37 lande uden ekstra beregning. Læs mere om roaming i Norden og Europa herunder.

Du kan bruge sms/mms, tale og surfe på nettet i 37 lande uden ekstra beregning. Læs mere om roaming i Norden og Europa herunder.

Roam Like Home Europa

Roam Like Home Europa betyder, at du kan tale og surfe løs med dit mobilabonnement eller dit mobil bredbåndabonnement i 37 lande. 

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden er inkluderet i alle abonnementer. Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra.

Ofte stillede spørgsmål om Roam Like Home


Med Roam Like Home kan du ‘roame’, altså surfe på internettet, være på Facebook, tale og sende sms/mms i udlandet – præcist som i Danmark. Har du fri tale og sms/mms i Danmark, har du det også i udlandet. I Norden og Baltikum kan du bruge alle dine GB, imens du kan bruge nogle af dine inkluderede GB i resten af EU. Det vil derfor ikke koste dig ekstra at bruge mobilen eller mobilt bredbånd i udlandet. 

Du kan bruge Roam Like Home Europa i disse lande: Spanien (herunder de kanariske øer), Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta. 

Du kan bruge Roam Like Home i disse lande: Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Både Roam Like Home Norden og Roam Like Home Europa er inkluderet i alle abonnementer med fri tale og sms/mms.

 

Du kan finde yderlig information om Roam Like Home Europa her.

Du kan finde mere information om Roam Like Home Norden her eller se information nedenfor.

Med Roam Like Home Europa kan du tage dit abonnement med dig til 37 af de mest populære lande i Europa. Tal og surf løs på ferien uden at bekymre dig om telefonregningen.

Læs mere om Roam Like Home Europa

Fordele ved Roam Like Home Europa


Tal og surf løs i 37 lande

Roaming-taksterne i EU er fjernet fra d. 15. Juni 2017. Derfor kan du tale og sende sms/mms helt gratis - og du kan også bruge nogle af dine inkluderede GB i EU.

Tag mobilt bredbånd med på ferie

Roaming-taksterne i EU er fjernet fra d. 15. Juni 2017. Det betyder, at du med et mobilt bredbåndsabonnement kan bruge en del af dine inkluderede services i EU.

Roam Like Home Norden

Roam Like Home Norden

Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra. Roam Like Home Norden er inkluderet i alle vores abonnementer.

Tal og surf løs i Norden og Baltikum uden at betale ekstra. Roam Like Home Norden er inkluderet i alle vores abonnementer.

Læs mere om Roam Like Home Norden

Fordele ved Roam Like Home Norden


Ferie uden bekymringer

Tal, brug sms/mms og surf i Norden & Baltikum, ligesom du gør i Danmark. Roam Like Norden er inkluderet i alle vores abonnementer.

Dækker Norden & Baltikum

Brug Roam Like Home Norden i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Ring lokalt

Brug dit Telia abonnement, selvom du har bopæl i Sverige, Norge eller et af de andre lande uden det koster ekstra. Ring fx fra Norge til Sverige som en del af dit abonnement.

Underholdning på farten

Har du fx Telia tjenesterne Spotify, Zetland og HBO Nordic kan du bruge dem i Norden, som i Danmark.

Roam Like Home Norden er inkluderet i Telia mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementerROAM LIKE HOME – TAL, skriv OG SURF LØS i Europa

Med Roam Like Home skal du ikke bekymre dig om dit mobilforbrug Europa. Du kan i stedet nyde din ferie samt skrive og snakke lige så tosset, du vil. Derudover kan du bruge en del af din inkluderede data i EU. Roam Like Home gælder alle vores abonnementer med fri tale og sms/mms.

Vi er vant til at bruge vores mange devices i dagligdagen, uden at vi skal bekymre os om forbruget. Det er dog en helt anden sag, når vi skal på ferie, eller vi tager på en weekendtur. Det er blandt andet derfor, at EU har gennemført reguleringen 'Roam Like at Home', der betyder, at du kan tale og sms'e/mms'e gratis. Samtidig kan du bruge en del af dine inkluderede data - uden at det koster ekstra. Så skal du på skiferie, storbyferie eller vandretur, kan du trygt tage dit device med dig. Der er sørget for, at du ikke får nogle ekstraregninger.

Du kan tale og sms'e/mms'e frit samt bruge en del af dine inkluderede GB i 37 lande i Europa: 
Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta.

ROAMING I UDLANDET - NORDEN OG BALTIKUM

Med Roam Like Home Norden får du ikke kun roaming i Norden, men også i hele Baltikum. Roam Like Home Norden er inkluderet i mobilabonnementerne med fri tale og fri sms/mms. Det betyder, at du kan bruge dit abonnement nøjagtig, som du gør i Danmark - også at du kan bruge al din data i Norden og Baltikum.

Roam Like Home Norden er perfekt til skiferien, eller hvis du skal et hurtigt smut over Øresundsbroen. Hvor kan du så egentlig helt præcist bruge Roam Like Home i Norden og Baltikum? Det kan du i Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Hvorfor kan jeg ikke bruge alt inkluderet data i udlandet?

Den nye EU-regulering betyder, at du kan tage din mobilpakke med til andre europæiske lande såsom Spanien, Tyskland og Italien uden at betale ekstra. Der er dog indført en såkaldt "fair use-begrænsning", som skal forhindre misbrug og sætte et loft for, hvad der er rimelig brug.

Med en datapakke med et givent antal GB i abonnementet, sættes der altså efter EU-reglerne et loft på, hvor meget af det inkluderede data, som kan bruges til EU-roaming.

Fair Usage Policy

Fair Usage Policy, som det hedder på EU'sk, gælder kun for data, dvs. at tale, sms, mms ikke har en begrænsning på, hvor meget man må bruge.

EU har med Fair Usage Policy defineret, at hvis et abonnement indeholder meget data til en billig pris, så må man udregne en særskilt datamængde til brug i EU.

Telias abonnementer falder alle i den kategori, og vi har i alle vores abonnementer givet mere data, end EU foreskriver.

ER DER NOGLE BEGRÆNSNINGER FOR, HVOR MEGET JEG MÅ BRUGE MOBILEN UDEN FOR DANMARK?

Ja, EU-kommissionen har defineret en 50 %-regel, der hedder Stable Link. Det betyder, at du skal bruge mobilen i Danmark mindst 50 % af tiden.

Telia må, hvis mobilen bruges mere uden for Danmark inden for en rullende 4 måneders periode (123 dage), opkræve en højere takst svarende til den EU-regulerede forbrugstakst. Du vil blive forbrugsafregnet efter følgende takster:

  • Data: 0,05 DKK/MB
  • SMS: 0,09 DKK/stk.
  • Minut: 0,29 DKK/minut

Dog vil du modtage en advarsel to uger før, der opkræves et evt. tillæg, så du har tid og mulighed til at ændre dit forbrugsmønster.