Kurv
 • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • Fri fragt
 • Betal rentefrit over 36 mdr.
 • 30 dages fri retur
 • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
 • Fri fragt
 • Betal rentefrit over 36 mdr.
 • 30 dages fri retur

Apple Watch Ultra

Mød det mest robuste og avan­cerede Apple Watch nogen­sinde. Med en robust urkasse i titanium, præcisions-GPS med dobbeltfrekvens, op til 36 timers batteritid, friheden ved mobilforbindelse og tre specialdesignede remme til sportsudøvere og eventyrlystne af alle slags.

Filtrer

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022

Torben Vognsen sammenligner Apple Watch Ultra med Apple Watch S8 og Apple Watch SE 2022. 

Anmeldelse af Apple Watch Ultra, Apple Watch SE 2022 og Apple Watch S8 | Telia Danmark

Apple Watch Ultra

Mød det mest robuste og avancerede Apple Watch, der nogensinde er lavet. Med et robust urkasse i titanium, præcisions-GPS med dobbelt frekvens, op til 36 timers batterilevetid, friheden ved mobilforbindelse og tre specialiserede remme til atleter og eventyrere af enhver art.

Apple Watch Ultra - det mest hårdføre ur hidtil

Apple har skabt det perfekte sportsur med fremragende ydeevne ved at fokusere på hver detalje i alle udviklingstrin. Titanium skaber den perfekte balance mellem vægt, holdbarhed og rustbestandighed. Det nye urskivedesign er hævet over det flade safirglas for at beskytte kanterne mod stød. Og den såkaldte Digital Crown og sideknappen er nu større og nemmere at bruge - også selv om du har handsker på.

Det mest lysstærke Apple Watch - også om dagen

Apple Watch Ultra er den mest lysstærke og mest kraftfulde skærm til dato. Direkte sollys er ikke forhindring for dens Retina-skærm, der altid er aktiv. Med op til 2000 nits lysstyrke og dobbelt lysstyrke i forhold til andre Apple Watch-modeller. Tilmed er kanten omkring skærmen nu smallere, så der er masser af plads til detaljerede målinger fra din træning og urskiver fyldt med detaljer.

Apple Watch Ultra er udstyret med en Vejviser-urskive med Nat-tilstand. Som en speciel funktion på Apple Watch Ultra kan denne Vejviser-urskive skiftes fra et ur til et livekompas, og der er plads til otte komplikationer. I svagt lys kan du dreje Digital Crown for at aktivere Nat-tilstand, hvorefter urskiven fremhæves med en klar rød farve.

Kast dig ud som sportsudøver med Apple Watch Ultra

Den nye knap kaldet Handling giver dig mulighed for hurtigt at styre en række forskellige funktioner. Du kan selv tilpasse den, og du kan bruge den til for eksempel at styre en træningssession, markere et punkt på kompasset eller starte et dyk. Den er fuld af potentiale.

Som sportsudøver har du brug for præcise data og indsigt for at gøre fremskridt. Appen Træning har opdateringer, som giver dig nye målinger og oversigter, så du kan få alt den information, du har brug for for at yde dit bedste og slå dine personlige rekorder. Skærmen er også større, så du kan se op til seks forskellige målinger ad gangen.

Apple Watch Ultra er din nye dykkercomputer

Apple Watch Ultra er blevet udstyret med en ny dybdemåler. Den leverer alle de relevante data og funktioner, som dykkere og fridykkere har brug for til dyk ned til 40 meter. Og dertil er uret også EN13319-certificeret, hvilket er en internationalt anerkendt standard for dykkerudstyr.

Appen Oceanic+ til Apple Watch Ultra er bygget i samarbejde med Huish Outdoors, hvilket resulterer i en ægte dykkercomputer lige på dit håndled. Lavet til fritidsdykning og fridykning i dybder ned til 40 meter har dette ur alle de afgørende funktioner, du har brug for som dykker. Derudover er den forfriskende nem at bruge.

Appen Dybde er perfekt til snorkling eller andre sjove og afslappende undervandsaktiviteter, takket være dens nye dybdemåler. Se den aktuelle tid, dybde, vandtemperatur, varighed under vandet og maksimal nået dybde. Den bliver endda aktiveret automatisk, når du dykker i vandet.

Specialdesignede remme til alle dine aktiviteter

Der er smarte remme til det hele, uanset om du skal vandre, løbe eller dykke. Det har krævet noget helt særligt at skabe det ultimative sportsur til alle typer atleter. For eksempel er de specialiserede remme til udendørsaktiviteter, udholdenhedstræning og vandsport designet lige så omhyggeligt som selve uret.

 • Trail Loop: Komfortabel, selv over længere perioder med brug. Designet til at være let, tynd og fleksibel. Remmen har en praktisk stroplukning, så den kan justeres hurtigt under træning. Den er ekstra
  stretchy, så den nemt kan strammes til for den perfekte pasform.

 • Alpine Loop: Dette bælte er designet til det mest krævende terræn. Den lette og seje rem er lavet af et dobbeltvævet tekstilmateriale uden syninger. G-krogen i rustfri titanium glider let ind i de forstærkede løkker på remmen, så den sidder perfekt på plads.

 • Ocean-rem: Lad havet kalde på dig. Remmen er lavet af fluorelastomer gummi, hvilket gør den let og fleksibel. Den har et titaniumspænde og en justerbar titaniumring med en fjederlås, der er fastgjort i remmens rørformede struktur. Derfor sidder stroppen meget sikkert, selv under højhastigheds vandsport. Og hvis du tilføjer en forlængerrem, kan den bruges over en tyk våddragt.