Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

B&O høretelefoner

Danske B&O er kendte for at producere produkter i høj kvalitet. B&O-produkter er kendetegnede ved deres særlige design og uovertrufne ydeevne, og det går igen ved deres høretelefoner. 

B&O laver høretelefoner i forskellige stile og forskellige typer. Du kan vælge over-ear, on-ear, around-ear, in-ear eller gaming headsets fra B&O. Uanset hvad du vælger, så får du stilrent design og et sæt høretelefoner, der giver dig den ultimative lydoplevelse. 

Læs med herunder og se vores udvalg af B&O høretelefoner. 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Over-ear, on-ear og around-ear høretelefoner fra B&O

Hvis du leder efter nogle eksklusive hovedtelefoner, du kan have med dig overalt, er et par on-ear, around-ear eller over-ear B&O hovedtelefoner det helt rette valg for dig. Med B&O hovedtelefoner får du komfort, klasse og karakterfuld lyd, der gør det at høre musik til en helt ny oplevelse. 

Med et eksklusivt design og suveræn lyd får du det hele og meget mere med B&O hovedtelefoner.

De eksklusive hovedtelefoner fra B&O er lette at genkende med deres store puder - eller ørekopper, som B&O kalder dem - hvilket gør dem meget behagelige at have på. Også i mange timer ad gangen. Desuden er de udstyret med en ekstrablød hovedbøjle, så komforten går igen både på dine ører og dit hoved. 

Du får aktiv støjreduktion og autentisk lyd med et par B&O hovedtelefoner, så du kan fokusere på det, du gerne vil høre. Over-ear B&O høretelefoner er velegnede til stort set alle situationer: Arbejde, musik, streaming og gaming.

In-ear høretelefoner fra B&O

B&O høretelefoner er eksklusive i deres design og leverer en suveræn lyd. Dette gælder også in-ear høretelefonerne fra B&O. In-ear høretelefoner fra B&O sidder sikkert, godt og behageligt i dine ører. Du får alle detaljer med i et fuldkomment lydbillede, og du skal ikke være bange for, at de falder ud. 

Desuden er de udstyret med aktiv og passiv støjreduktion, så du kan fokusere på det, du gerne vil høre, og ikke alt der sker omkring dig. 

In-ear høretelefoner fra B&O kan du bruge til det hele. Uanset om du er på farten, ude at rejse, ude at dyrke sport, ser film, serier eller gamer, så kan du nyde den suveræne lyd i dine B&O in-ear høretelefoner. 

Trådløse in-ear høretelefoner kommer med en smart opbevaringskasse, hvor du kan have dem sikkert, mens de lader op.

Gaming headset fra B&O

Med et gaming headset kan du tage dit gaming niveau til nye højder. Sammen med Xbox har B&O udviklet en serie af stilfulde og kraftfulde gaming headsets. Du får samme stilrene design, som kendetegner alle B&O headsets. Men du får også alt det, du forventer af et godt gaming headset. 

Mange headsets kommer med en boom-arm som mikrofon. Det gør et gaming headset fra B&O ikke. Det er integreret i selve headsettet, så boom-armen ikke er i vejen, og designet står mere rent og diskret. 

Takket være Xbox Wireless Adapter er et B&O gaming headset lynhurtigt, og det reagerer med det samme. Det gør, at du får alle detaljer med det samme og i sidste ende kan have en fordel over dine konkurrenter. 

B&O har - udover Microsoft og Xbox - allieret sig med danske Astralis og fået feedback fra professionelle gamere på deres headsets. Dermed har de bedste gamere i verden haft B&O gaming headsets under luppen, og det har altså gjort det færdige produkt til et af de bedste gaming headsets på markedet. 

B&O er også kendt for deres ekslusive højtalere som du kan læse mere om her.

Herunder finder du en oversigt over udvalget af høretelefoner indenfor forskellige kategorier og brands som du kan købe hos Telia.