Apple nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Apple og Apples lanceringer af nye iPhones og iPads.

Apple Special Event 2020

Tech- og Apple-interesserede sidder verden over klar, når Apple i september har for vane at præsentere nye produkter. 2020 var ingen undtagelse. Apple holdte Special Keynote Event d. 15. september. Her udeblev lanceringen af nye iPhones, men vi blev i stedet præsenteret for flere nye opdateringer til Apples øvrige populære produkter. Ved eventen blev vi bl.a. præsenteret for Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPad 8th gen. og iPad Air.

I år beriger Apple os med endnu et Special Event, som kommer til at foregå d. 13. oktober kl. 19 dansk tid. Ingen ved, hvad der bliver lanceret, men da lanceringen af nye iPhones udeblev på det seneste Special Event, er forhåbningen, at vi vil blive præsenteret for nye iPhone topmodeller.

Få sms, når vi har nyt om Apple

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Apples produkter, så sms APPLE til 1919. Så holder vi dig opdateret om Apple-nyheder via sms.

iPhone 12 Pro

Apple præsenterede deres nye iPhone 12 Pro og 12 Pro Max. Med iPhone 12 Pro-modellerne får du A14 Bionic-chippen, der er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde, 5G-hastighed, et helt nyt design og et Pro-kamerasystem, der er optimeret til svagt lys. iPhone 12 og 12 Pro Max er løftet til et nyt, højt niveau. 

iPhone 12

Apple introducerede også deres nye iPhone 12-model inklusiv i den nye, mindre iPhone mini, der er verdens mindste, tyndeste og letteste 5G-mobil. iPhone 12-modellerne er udstyret med den lynhurtige A14 Bionic-chip, 5G-hastighed, helt nyt design i ultra-stærkt Ceramic Shield glas, OLED-skærm fra kant til kant og nat-tilstand på alle kameraer.

Apple Watch Series 6

Apple lancerede Apple Watch Series 6. En af de helt store nyheder var, at Apple Watch Series 6 kan måle iltoptagelse og iltmåling i blodet. Det gør det muligt for dig at få en bedre forståelse for din overordnede sundhed. Med det nye styresystem watchOS 7 får du derudover Family Setup. Med Family Setup kan et Apple Watch sættes op via en andens iPhone. Det betyder, at dit barn eller ældre familiemedlem kan få glæde af alle de fede Apple Watch funktioner, selvom de ikke har en iPhone. Apple Watch Series 6 fås i 5 fede farver: blue, silver, space gray og gold aluminium sammen med en ny (PRODUCT)RED version.

Apple Watch SE

Apple introducerede også et nyt, budgetvenligt bud på et Apple Watch, nemlig det nye Apple Watch SE. Apple Watch SE er spækket med de mest essentielle Apple Watch-funktioner i et moderne design til en overkommelig pris. Du får den største Apple Watch skærm, faldregistrering, avancerede fitnessfeatures og Family Setup.

iPad 8th gen.

Det er 10 år siden, Apple først lancerede deres iPad. Det markerede de med lanceringen af den 8. generation af den populære tablet. Den nye iPad er udstyret med A12 Bionic-chippen, der bringer iPad’ens performance til et helt nyt niveau. Du får derudover 10.2” Retina-skærm, avanceret kameraer og et forbedret batteri, der holder hele dagen.

iPad Air

Også iPad Air har fået en opdatering, der byder på en ny 10.9” skærm, der dækker hele fronten, et nyt 12 megapixel kamera og en ny generation af Touch ID. Da skærmen dækker hele fronten af iPad Air, er den velkendte Touch-knap fjernet og erstattet af en ny integreret Touch ID sensor i topknappen. Med den kraftfulde A14 Bionic-chip er iPad Air den mest kraftige og hurtige iPad Air til dato. Den nye iPad Air kommer derudover i 5 nye, flotte farver: silver, space gray, rose gold, green og sky blue.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.