Apple nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Apple og Apples lanceringer af nye iPhones og iPads.

Apple Special Event 2020

Tech- og Apple-interesserede sidder verden over klar, når Apple i september har for vane at præsentere nye produkter. 2020 var ingen undtagelse. Apples Special Keynote Event blev i 2020 afholdt d. 15. september. I år udeblev lanceringen af nye iPhones, men vi blev i stedet præsenteret for flere nye opdateringer til Apples øvrige populære produkter. Ved eventen blev vi bl.a. præsenteret for Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og iPad 8th gen., som du allerede kan forudbestille d. 16. september. Derudover præsenterede Apple den nye iPad Air, som kan forudbestilles i oktober. Vi har samlet de vigtigste højdepunkter fra eventen her. 

Få sms, når du kan bestille de nye produkter

Vil du være den første, der får besked, når du kan forudbestille de nye Apple Watches og iPads? Så sms APPLE til 1919.

Apple Watch Series 6

Apple lancerede Apple Watch Series 6. En af de helt store nyheder var, at Apple Watch Series 6 kan måle iltoptagelse og iltmåling i blodet. Det gør det muligt for dig at få en bedre forståelse for din overordnede sundhed. Med det nye styresystem watchOS 7 får du derudover Family Setup. Med Family Setup kan et Apple Watch sættes op via en andens iPhone. Det betyder, at dit barn eller ældre familiemedlem kan få glæde af alle de fede Apple Watch funktioner, selvom de ikke har en iPhone. Apple Watch Series 6 fås i 5 fede farver: blue, silver, space gray og gold aluminium sammen med en ny (PRODUCT)RED version.

Apple Watch SE

Apple introducerede også et nyt, budgetvenligt bud på et Apple Watch, nemlig det nye Apple Watch SE. Apple Watch SE er spækket med de mest essentielle Apple Watch-funktioner i et moderne design til en overkommelig pris. Du får den største Apple Watch skærm, faldregistrering, avancerede fitnessfeatures og Family Setup.

iPad 8th gen.

Det er 10 år siden, Apple først lancerede deres iPad. Det markerede de med lanceringen af den 8. generation af den populære tablet. Den nye iPad er udstyret med A12 Bionic-chippen, der bringer iPad’ens performance til et helt nyt niveau. Du får derudover 10.2” Retina-skærm, avanceret kameraer og et forbedret batteri, der holder hele dagen.

iPad Air

Også iPad Air har fået en opdatering, der byder på en ny 10.9” skærm, der dækker hele fronten, et nyt 12 megapixel kamera og en ny generation af Touch ID. Da skærmen dækker hele fronten af iPad Air, er den velkendte Touch-knap fjernet og erstattet af en ny integreret Touch ID sensor i topknappen. Med den kraftfulde A14 Bionic-chip er iPad Air den mest kraftige og hurtige iPad Air til dato. Den nye iPad Air kommer derudover i 5 nye, flotte farver: silver, space gray, rose gold, green og sky blue.

Vil du have besked, når du kan bestille iPad Air? Så send en sms med APPLE til 1919*.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.