Apple nyheder

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om Apple og Apples lanceringer af nye iPhones og iPads.

Apple Special Event Keynote 2019

Tech- og Apple-interesserede sidder verden over klar, når Apple i september har for vane at præsentere deres nye iPhones. 2019 var ingen undtagelse. Apples Special Keynote Event blev i 2019 afholdt den 10. september i Steve Jobs Theater i Apples hovedkontor, Apple Park. I år blev det til tre nye iPhones, en ny iPad og et nyt Apple Watch. Vi har samlet de vigtigste højdepunkter fra eventen her.

iPad Generation 7

Den nye opgraderede 7. generation iPad er udstyret med en fantastisk 10,2" Retina skærm og de nyeste innovationer inklusive understøttelse af Apple Pencil, den hurtige A10 Fusion-chip, avancerede kameraer og sensorer samt et stort batteri. Den nye iPad kommer med det helt nye iPad styresystem, iPadOS.

Apple Watch Series 5

Apple brugte også lejligheden til at løfte sløret for den næste generation af Apple Watch, Series 5. Med Apple Watch Series 5 introducerede Apple en ny Always-On Retina skærm, der aldrig sover. Trods dette får du op til 18 timers batteri. Det gør det nemt at se klokken og andre vigtige informationer uden at skulle løfte eller trykke på skærmen. Apple Watch Series 5 er tilgængelig i et bredere udvalg af materialer, heriblandt aluminium, rustfrit stål, keramisk og en helt ny titanium.

iPhone 11

Apple præsenterede en ny iPhone 11, der kommer i et hav af farver: Lilla, Grøn, Gul, Hvid, Sort og Rød. På iPhone 11 består hele fronten af en stor skærm, der går helt fra kant-til-kant, hvilket betyder, at hjem-knappen officielt er fortid. Skærmen er en 6,1" LCD-skærm. Med iPhone 11 får du et powerfuldt dualkamera, der tilbyder dig en intuitiv kameraoplevelse. iPhone 11 er drevet af den nye A13 Bionic chip, der kan løse alle de opgaver, du kræver af din iPhone.

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max

Apple løftede også sløret for iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, som er de første iPhones med Pro-betegnelsen, som vi også kender fra iPad og Macbook. Den nye Pro iPhone-linje leverer avanceret performance for brugere, der vil have det bedste i en smartphone. Det nye Super Retina XDR skærm har det mest lysende display i en iPhone nogensinde. Og med den kraftfulde A13 Bionic chip får du enestående ydeevne til enhver opgave. Chippen giver dig også en endnu bedre batterilevetid end tidligere. Et nyt triple-kamera system giver en pro kameraoplevelse med et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og telephotokamera. De nye iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i fire elegante farver: Midnight Green, Space Grey, Silver og Gold.

Læs mere om de nye iPhones her.

Få sms, når vi har nyt om Apple

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Apples produkter, så sms APPLE til 1919. Så holder vi dig opdateret om Apple-nyheder via sms.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.

WWDC (WORLD WIDE DEVELOPER CONFERENCE) 2019

Apple bruger deres årlige Word Wide Developer Conference (WWDC) til at fremvise deres nye software og teknologier. Eventen er et af tech-verdenens helt store årlige højdepunkter. Og selvom WWDC er særligt interessant for udviklere verden over, er der som regel også masser af spændende nyheder i vente for helt almindelige tech-brugere.

Da WWDC primært er et software-event, bruger Apple hvert år eventen til at præsentere ny software. Trods det store fokus på software har Apple gennem årene også brugt WWDC-scenen til at præsentere nogle store hardware nyheder, som for eksempel anden, tredje og fjerde model af iPhonen, den redesignede Mac Pro og et stort udvalg af MacBooks.

WWDC 2019

Mandag d. 3. juni afholdte Apple deres store Keynote-event i forbindelse med WWDC 2019. Her præsenterede de blandt andet nye styresystemer til alle deres enheder. I løbet af året får vi derfor iOS 13, macOS Catalina 10.15, watchOS 6 og tvOS 13 at se - og som noget helt nyt får iPad'en også sit helt eget styresystem, nemlig iPadOS. Apple præsenterede dog ikke kun software ved WWDC 2019. Også den helt nye Mac Pro 2019 så dagens lys.