OnePlus 6

Det kan den nye OnePlus 6

For fire år siden satte OnePlus sig for at bygge en Android telefon, som indeholdte alle de funktioner, du har brug for i en kraftfuld mobil - alt sammen pakket ind i et smukt design. Det må man sige, at de med lanceringen af OnePlus 6 er lykkedes med. 

For fire år siden satte OnePlus sig for at bygge en Android telefon, som indeholdte alle de funktioner, du har brug for i en kraftfuld mobil - alt sammen pakket ind i et smukt design. Det må man sige, at de med lanceringen af OnePlus 6 er lykkedes med. 

Hastighed i topklasse

OnePlus har netop lanceret deres nyeste flagskib OnePlus 6 under taglinen "The speed you need", og det er helt tydeligt, at det netop er telefonens hastighed og ydeevne, der er i højsædet. OnePlus 6 er nemlig den hurtigste OnePlus telefon til dato!

Den er udstyret med en Qualcomm ® Snapdragon™ 845 processor, som udnytter den øgede kraft og effektivitet i Qualcomms nyeste chip. I kombination med telefonens Adreno 630 GPU er OnePlus 6 gearet til at være endnu mere gnidningsfri end nogensinde før. Helt konkret vil du opleve, at telefonens ydeevne er op til 30% hurtigere end tidligere, mens batteriforbruget er 10% lavere.

Du bruger RAM, når du bruger din OnePlus 6, og med op til 8 GB LPDDR4X RAM, er du sikret en høj hastighed. Det betyder, at du kan skifte mellem at se video, spille spil og browse på de sociale medier uden at opleve, at dine apps halter efter.

 

Allerede overbevist? Køb den nye OnePlus 6 her.

 

Verdens hurtigste opladning

Det er lige før, vi ikke lover for meget, når vi siger, at du med OnePlus' Fast Charge får verdens hurtigste opladning. Batteriet i OnePlus 6 er 3300mAh og understøtter hurtig opladning. Den skal kun bruge en halv time i opladeren, og du har strøm til en hel dags forbrug.

Det unikke ved OnePlus 6's hurtige opladningsteknologi er, at i stedet for at øge spændingen (volt), så øges effekten (ampere). Det betyder, at mobiltelefonen ikke udvikler så meget varme ved hurtig opladning.

 

 

Foto: OnePlus

 

Eksklusivt design

Da OnePlus 6 blev designet var et af målene at kunne levere så meget skærm som mulig uden at gå på kompromis med frontkameraet, opkaldskvaliteten eller formen på telefonen. Skærmen på 6,28 tommer og 19:9 format er den største OnePlus har skabt, hvilket betyder, at 84 procent af mobilens forside er skærm.

Skærmen er en AMOLED, der går fra kant til kant. Og så er det den første OnePlus model, der er designet i glas på både for- og bagsiden af telefonen – endda med Corning Gorilla Glass 5, som er den hårdeste skærmtype fra Corning. Det givet et produkt, der spiller både visuelt og funktionelt.

Fingertrykaflæseren sidder på bagsiden lige under kameraet, så den er nem at ramme med fingeren. Kameraet er placeret midt på telefonen øverst og ser flot og integreret ud.

OnePlus 6 kommer i tre flotte farver, så du kan vælge det look, der passer til dig: Mirror Black for et keramisk look, Midnight Black for et mat look og Silk White for et perlende og skinnende look.

OnePlus 6 er derudover vandafvisende, og du kan derfor roligt bruge den i regnvejr.

 

Video: Se tech-ekspert Torben Vognsens førstehåndsindtryk af den nye OnePlus 6.

 

Kamera

OnePlus 6 har et dobbeltkamera med et 16 megapixel hovedkamera og et 20 megapixel sekundært kamera samt blænde på f/1.7. Der er desuden en 19 procent sensor, som giver fantastiske, skarpe billeder i alle typer lys.

OnePlus 6 kan optage video i 4K med op til 60 billeder pr. sekund. Optisk billedstabilisering kompenserer for rysten under optagelse, så du ikke skal bekymre dig om dårlige optagelser. Er du mere til at optage i super slowmotion, så understøtter kameraet også dette. Det optager video med op til 480 billeder i sekundet.

Med kameraets Smart Capture funktion får du maksimum skarphed i dine billeder. Kameraet tilpasser sine indstillinger til omgivelserne og tidspunktet på dagen, så du altid får klare billeder.

Du får også endnu mere dybde i dine selfies med frontkameraet, der ved hjælp af kunstig intelligens selv justerer dybdeskarpheden.

 

Ansigtsgenkendelse

Ud over at have en fingeraftrykssensor på bagsiden, så har OnePlus 6 også en Face Unlock funktion, som kan låse telefonen op på mindre end 0,4 sekunder. Ansigtsgenkendelse hos OnePlus 6 er en af de hurtigste på alle Android-telefoner og bruger over 100 forskellige målinger til sikkert at låse telefonen op – selv i mørke.

 

OnePlus 6 er landet både i vores webshop og butikker. Find den online her.

 

 

Foto: OnePlus