iPhone XS, XS Max og XR

Hvilken iPhone skal du vælge?

Med tre nye iPhones – iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR - kan det være svært at regne ud, hvilken model, der passer til dine behov. Vi hjælper dig på vej.

Med tre nye iPhones – iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR - kan det være svært at regne ud, hvilken model, der passer til dine behov. Vi hjælper dig på vej.

Det sidste år har det været relativt nemt at vælge mellem de forskellige iPhones: Ville du have den nye teknologi, skulle du have fingrene i iPhone X, mens iPhone 8 og 8 Plus bød på en mere overkommelig indgang i iPhone-verdenen.

Med de tre nye modeller XS, XS Max og XR bliver det imidlertid vanskeligere at vælge den rette model, da de på mange måder er mere ens, end de tidligere modeller. Der er dog nogle væsentlige forskelle på de tre telefoner, som vil være afgørende for mange.

►►Køb iPhone XS og XS Max nu

iPhone XS Max: Størst, men dyrest

For dig, der er optaget af og har økonomien til at have det allerbedste, er der ingen tvivl om, at det er iPhone XS Max, du skal have fat i. Den 6,5" store Super Retina OLED-skærm er blandt de største på markedet, og har man først fået smag for en skærm af denne størrelse, er det svært at gå tilbage til en mindre telefon. Til trods for den gigantiske skærm, er iPhone XS Max faktisk mindre end den ældre 8 Plus-model.

iPhone XS Max har også et større batteri end den lidt mindre XS-model, og det betyder, at den har op til halvanden time længere batteritid end forgængeren, iPhone X.

Den nye processor med navnet A12 gør alle de nye telefoner væsentligt hurtigere end foregående processorgeneration, og det er ekstra nyttigt med den store skærm, der kræver lidt flere ressourcer.

iPhone XS Max er udstyret med hele tre kameraer. To af dem er placeret på bagsiden, og de sikrer dig knivskarpe billeder, uanset om du fotograferer portrætter med masser af dybdeskarphed eller betagende farverige landskaber.

►►Læs mere om de tre nye iPhones

iPhone XS: Hvis du fortryder, at du ikke købte iPhone X

Nogle sætter pris på en skærm, der er så stor som muligt, mens andre hellere vil have en, der passer bedre til mindre hænder og tager mindre plads i lommen. Der er XS-modellen sandsynligvis det rigtige valg.

Skærmteknologien og ydeevnen er i praksis identisk med XS Max, men skærmen er væsentligt mindre - 5,8" ligesom på forgængeren iPhone X. iPhone XS har imidlertid fået en række forbedringerne sammenlignet med iPhone X. Blandt andet er kameraet blevet forbedret, Face ID-funktionen fungerer hurtigere, og den nye processor bidrager med bedre ydeevne i forbindelse med tunge opgaver.

iPhone XS er ligesom XS Max udstyret med tre kameraer. Et innovativt dual-kamera, der er placeret på bagsiden, og Apples banebrydende TrueDepth-kamera på forsiden.

Også iPhone XS har fået et forbedret batteri. Den byder på en halv times bedre batteritid end iPhone X. Det er noget, mange nok vil sætte pris på.

►► Vær blandt de første, der får besked, når vi har nyt om Apples produkter

iPhone XR: Det bedste valg til de fleste

Hvis du gerne vil have det bedste, Apple har at byde på, men ikke vil af med en større formue, så er det iPhone XR, du skal have fingrene i.

Mens du tidligere blev nødt til at vælge topmodellen iPhone XR, hvis du ønskede en skærm, der dækkede næsten hele fronten, kan du nu få fingrene i en billigere version, der kan meget af det samme.

Med sine 6,1" er skærmen faktisk en smule større end på iPhone XS. Skærmen er dog en Liquid Retina LCD-skærm i stedet for XS-modellernes Super Retina OLED-skærm.

Trods skærmen er XR-modellen på ingen måde en halvgjort billigudgave af iPhonen. Under skallen sidder nemlig den samme A12-processor, som på de andre to modeller, og selvom du må give afkald på et af de to kameraer på bagsiden af telefonen, giver 12 megapixel kameraet dig strålende billeder under de fleste forhold.

Mens iPhone XS og XS Max er tilgængelige i tre farver – Silver, Space Grey og den nye Guld – er iPhone XR tilgængelig i hele seks forskellige farver: Hvid, Sort, Blå, Rød, Coral og Gul. Der er med andre ord rig mulighed for at finde netop den farve og det udtryk, der passer til netop dig.

Er det på tide at opgradere fra din gamle iPhone, er der derfor stor sandsynlighed for, at det er iPhone XR, du skal kigge efter.

►►Køb iPhone XR nu