• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

Sony Høretelefoner

Sony leverer høj kvalitet og et skarpt design uanset, hvilket produkt du leder efter. Det gælder naturligvis også for Sony høretelefoner. Sonys forskellige modeller af høretelefoner er lavet i en god kvalitet, flotte materialer og et stilfuldt design.

Der er masser af muligheder for dig, hvis du er på jagt efter nogle nye høretelefoner. Det gælder uanset, om du skal have Sony in-ear høretelefoner med små ørepropper eller en større over-ear model, der dækker hele øret.

Et par høretelefoner fra Sony giver dig en fantastisk lyd. Nogle dårlige høretelefoner kan nemt ødelægge din musikoplevelse, men med Sony er dette ikke et problem. Her får du nemlig det bedste ud af dine nye høretelefoner - hver gang du bruger dem. Og så er det lettere at slappe af. Kig vores udvalg igennem her på siden.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Forkæl dig selv med et par nye høretelefoner

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og dine ører med en fantastisk lyd, en behagelige komfort og et smart design, så er et par høretelefoner fra Sony lige noget for dig. Her på siden kan du både finde et udvalg af in-ear modeller og on-ear modeller, så du kan finde frem til et par, der imødekommer dine ønsker og behov.

Har du brug for nogle nye høretelefoner, men er du ikke sikker på, om du skal vælge Sony? Her er tre grunde til, at du skal vælge høretelefoner fra Sony:

  • Du får en lyd i en høj kvalitet og dermed en bedre lytteoplevelse.
  • Du opnår en høj komfort, så du bedre kan koncentrer dig om musikken.
  • Du får et bredt udvalg mellem flere forskellige modeller.

Ofte bliver både musik, podcasts og lydbøger brugt, når vi skal slappe af, og så er det vigtigt, at høretelefonerne sidder behageligt, så du ikke skal justere på dem hele tiden. Dette kommer også til at gå ud over lydoplevelsen samt din evne til at koncentrere dig om musikken eller lydbogen.

Hvilke Sony høretelefoner skal du vælge?

Afhængig af hvad du skal bruge dine høretelefoner til samt hvilke behov du har, så vil du opleve, at de enkelte modeller både har hver deres fordele og ulemper. Det er dermed vigtigt, at du finder ud af, hvilke funktioner du har brug for, før du vælger et par. Så kan du nemlig være sikker på, at du får den bedste oplevelse.

In-ear høretelefoner er gode, når du er på farten. De små propper giver dig en god lyd, mens de holder støjen ude. De er nemme at pakke ned i tasken, og de fylder ikke meget. Hvis du træner eller dyrker sport, er disse således et godt valg.

Trådløse høretelefoner er oplagte til dig, hvis du gerne vil kunne bevæge dig, mens du lytter til musik og samtidig ikke være afhængig af at have din afspiller tæt på.

Hovedtelefoner med ledning er gode til dig, hvis du ikke har behov for den samme bevægelighed, når du blot vil fordybe dig i musikken uden forstyrrelser. Du kan også se vores andre høretelefoner fra andre mærker her.

Smarte funktioner fra Sony

Når det gælder smarte og praktiske funktioner, så er Sony naturligvis med. Du får nemlig flere muligheder for at tilpasse dine høretelefoner, så de passer præcist til dig.

Den smarte ‘noise cancelling’ (ANC) funktion tilpasser sig automatisk til dine omgivelser. Når du tænder for denne funktion, så lukker høretelefonerne alt støj ude, så der er fuldstændig ro omkring dig. Det kan være praktisk, hvis du er ude i det offentlige rum og har brug for lidt koncentration.

Det er let og ligetil at indstille dine præferencer i Sonys egen app. Her kan du vælge, i hvilke situationer støjreduktion skal være til. Du kan indstille dine Sony høretelefoner, så de passer nøjagtig til dig og dine ønsker. Du kan også finde højtalere fra Sony og andre mærker hos Telia.