Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • Betal over 36 mdr.
  • 30 dages fri retur

Samsung Galaxy S21 5G

Som altid er Samsungs nyeste linje af top-smartphones fyldt med den bedste teknologi, et smukt design og en brugervenlighed i top. Med Samsung Galaxy S21-serien får du en smartphone, der giver dig mulighed for mere. Mere af det, du elsker og bedst kan lide at lave.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Nyt design og flot udtryk:

Samsung Galaxy S21 5G

Designet på Samsung Galaxy S21 5G-serien er grænseløst, eksklusivt og naturligt. Designmæssigt skiller Galaxy Palette sig ud fra tidligere Samsung Galaxy S-modeller, hvor den nye serie med sit integrerede kamera, de eksklusive metallic-farver og den matte bagside er sin helt egen. Galaxy S21-serien er både moderne og tidløs.

Kameraet glider harmonisk ind i designet på Samsung Galaxy S21, men det skiller sig samtidigt ud. Ved at være en integreret del af telefonens kant er det iøjnefaldende, men med sine bløde linjer falder det uforstyrret ind i formen på Galaxy S21.

Materialet på Samsung Galaxy S21 er en kombination af robust glas og metal, der giver lyset mulighed for at skabe flotte skift i nuancerne. Det skyldes ikke mindst de eksklusive farver, som telefonerne i Samsung Galaxy S21 5G-serien kommer i. Monokrome og metallic præger farveudvalget i hele serien af Samsung Galaxy S21.

Første indtryk: Galaxy S21 Ultra

Torben Vognsen tager dig igennem sine første indtryk af den nye sværvægter fra Samsung, nemlig Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, der er den absolutte topmodel fra Samsung i deres nye serie.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G | Første indtryk | Telia Danmark

Tag billeder som en professionel fotograf

Med Samsung Galaxy S21-serien kan du tage billeder ligesom en professionel fotograf. Med det bedste kamera, Samsung har skabt, og den avancerede kamerateknologi, kan du let forevige dine øjeblikke i høj kvalitet.

Den avancerede AI (artificial intelligence) i kameraet gør, at du som nybegynder kan tage flotte billeder, der ligner en professionel fotografs værk. Samsung Galaxy S21 stiller automatisk skarpt og stabiliserer dine billeder, så du får de bedste resultater.

Skyd løs fra spændende og svære vinkler. Prøv de sjove og flotte filtre, der følger med Galaxy S21. Prøv kræfter med de dramatiske effekter, både når du fotograferer og optager video. Del med det samme og vis dine nærmeste dine minder i knivskarp kvalitet.

Med hele 108 MP, får ordet “skarphed” en komplet ny dimension. Helt konkret betyder det, at dine billeder bliver så skarpe, at du kan zoome ind på et enkelt billede og stadig opnå et knivskarpt motiv. Altså et billede i billedet. Og det er ikke kun, efter du har skudt dit billede, at du kan zoome ind. Undervejs kan du med hele 100x zoom på Samsung Galaxy S21 Ultra 5G skyde knivskarpe billeder over lange afstande.

Men vil du bare gerne skyde løs, kan du kombinere Galaxy S21-seriens 8K videooptagelse med fotografering. Du kan nemlig optage video og derefter håndplukke dine billeder fra din video. Dette giver helt nye muligheder for at skabe unikke fotografier.

Maksimal ydeevne, lang batteritid og masser af plads på Galaxy S21

Med Samsung Galaxy S21 5G-serien får du det hele og mere til. Alle tre modeller er spækket med den nyeste teknologi, der gør dem kraftfulde og klar til alle udfordringer, du stiller dem overfor. Samsung siger selv: “Galaxy S21 er vores definition af maksimal ydeevne.” Og ser vi på de kræfter, der ligger i hele Galaxy S21-serien, kan vi kun være enige.

Samsung Galaxy S21 5G-serien er naturligvis udstyret med den nyeste 5G-teknologi. Du kan frit bevæge dig online uden forstyrrelser. Hent de seneste opdatering på et øjeblik og game online med vennerne. Det er som at være der selv. Galaxy S21 er også udstyret med WIFI 6E, der gør din WIFI-oplevelse endnu bedre.

Med imponerende 120 Hz har skærmen i Samsung Galaxy S21 en utrolig opdateringshastighed, der giver dig en helstøbt og glidende oplevelse, når du bruger din Galaxy S21-smartphone. Men ét er, at opdateringshastigheden med sine 120 Hz er meget høj. En anden ting er skærmens evne til at tilpasse sin opdateringshastighed til det, du bruger din Galaxy S21 til. Det gør den for at spare på batteriet og give dig flere timers ydelse.

Ønsker du at vise din telefon på en større skærm, deler du nemt din skærm med et TV, og straks er det, du ser på din telefon, det samme du ser på dit TV. Det er let og enkelt, og du kan faktisk bruge funktionen til at skabe dit eget spejl med. Med Interactive Mirror View kan du bruge din Samsung Galaxy S21 5G som et spejl, ved at koble den til dit TV. Se, hvordan dit tøj, dit hår eller make-up sidder, brug spejlet til din hjemmetræning eller få hele familien eller alle kollegerne op på den store skærm.

Samsung Galaxy S21 5G er også god ved dine øjne - eller Eye Friendly. Det hedder den nye blåt lys-reducerende teknologi fra Samsung, der i højere grad skåner dine øjne for belastningen fra blåt lys. Du kan til enhver tid slå blåt lys-filteret til, men ellers tilpasser din Galaxy S21 5G det blå lys, både når der er mørkt, og når der er lyst.

Sammenligning af størrelser

Galaxy S21

Galaxy S21+

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G og S21 Ultra 5G: Det får du

For at forstå, hvor meget du får med de nyeste Samsung Galaxy-modeller, kan du passende sammenligne med den foregående serie, Samsung Galaxy S20. Med Galaxy S21 får du alt det, du fik med Galaxy S20 og meget mere.

Du får et bedre kamera, hvor du får masser af kreative funktioner. Du får en skærm, der er stærkere takket være det forbedrede Gorilla Glass Victus. Du får en bedre processor, som både yder mere og samtidig bruger mindre strøm. Du får mere lys på dine videooptagelser, og du får mulighed for at skrue endnu mere op for skærmens eget lys.

Fingeraftryksidentifikationen er forbedret, AI i kameraet er klogere og så er Samsung Galaxy S21 5G naturligvis 5G Ready.

Vælger du Samsung Galaxy S21+ 5G, får du en større skærm, et endnu større batteri og Ultra WideBand-teknologi. Med det er du endnu hurtigere forbundet med enheder med SmartTags i nærheden af dig.

Hvis du vil have det bedste af det bedste, er det Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, du skal vælge. Her får du alt det nævnte samt 108 MP-kamera, 100x zoom, den største skærm, et endnu større batteri end til S21+, yderligere forbedringer af skærm, lyd og kamera samt Laser Autofokus.

Anmeldelse Samsung Galaxy S21 5G-serien

Torben Vognsen tager dig igennem sine første indtryk af den nye serie af flagskibe fra Samsung, nemlig Samsung Galaxy S21 5G-serien. Samsung Galaxy S21 5G-serien består af tre modeller: Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21+ 5G og Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S21 5G-serien | Første indtryk | Telia Danmark

Alt fra Samsung Galaxy

Galaxy S-serien

Galaxy S23-serien

Galaxy S22-serien

Galaxy S21-serien

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S20-serien

Galaxy S10-serien

Galaxy Z-serien

Galaxy A-serien

Galaxy Tab & Book

Samsung rygter

Galaxy Buds

Galaxy Watch

Galaxy Covers