Iphone X og 8

Læs alt om iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

iPhone X features

iPhone X baner vejen for en ny generation af smartphones. Her er et lille udpluk af nogle af de nye, banebrydende features:

Face id

Touch ID bliver i iPhone X udskiftet med Face ID, der gør det muligt at låse telefonen op ved ansigtsgenkendelse. Den avancerede teknologi måler ansigtets dybde, så du ikke kan snyde dig til en åben mobil med et fladt foto af din mormor eller kæreste. Heller ikke mørke, briller, hue eller en ny frisure skulle være en hindring for at genkende dit ansigt.

Animoji

Glæd dig til Animoji, som er “emojis you control with your face”. Du kan glæde dig til at sende beskeder med 12 forskellige animoji, så du kan slippe din indre enhjøring eller panda løs, der gengiver dit eget ansigtsudtryk.

Hjem-knappen forvinder

Vi er efterhånden blevet vant til hjem-knappen nederst i skærmen, men i den nye iPhone X er den væk. Den er ikke længerede tilgængelig. I stedet åbnes telefonen ved at swipe op fra bunden – uanset hvor du er. Du skifter mellem apps ved at swipe fra side til side.

Tre kameraer

Et eller to kan ikke gøre det. Den nye iPhone X har hele tre kameraer. To af dem er placeret på bagsiden. Det giver dig bedre billeder og fuld effekt af det indbyggede 'portrait mode', der skulpturerer lyset så du får de flotteste portrætter. Du får desuden en større og hurtigere 12 MP sensor, et nyt farvefilter, pixels med større bitdybde og et nyt kamera med teleobjektiv og OIS.

iPhone X videoanmeldelse

iPhone 8 videoanmeldelse

iPhone 8 og 8 Plus features

Med iPhone 8 og 8 Plus kommer flere nye, spændende features. Læs om nogle af dem her.

Trådløs opladning

iPhone 8, 8 Plus og X har trådløs opladning. Det betyder, at du kan oplade hvor som helst: Derhjemme, i bilen, i lufthavnen og mange andre steder. Slut med kabler. De nye iPhones bruger Qi trådløs standard, der er en almindelig, global standard.

Holdbart glas-design

iPhone 8 og 8 Plus, og også iPhone X, har det mest holdbare glas nogensinde set på en smartphone. Glasset sidder på både forsiden og bagsiden af de nye iPhones. 

Augmentet reality gaming

Der kommer augmented reality (AR)-spil senere på året til iPhone 8, 8 Plus og iPhone X. Det bliver en helt ny måde at spille på med sin telefon.

Professionelle portrætter med iPhone 8 Plus

Både iPhone 8 og 8 Plus har endnu bedre kameraer end deres forgængere. Det nye kamera i iPhone 8 Plus har bl.a. et indbygget 'portrait mode', der skulpturerer lyset. Nøjagtig som en professionel fotograf gør det. Det giver dig de flotteste portrætter.