Kurv

iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Her kan du læse alt om iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. De tre modeller er udgået af produktion, men du kan altid købe de nyeste iPhones hos Telia.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 8.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone SE.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 11.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 12.

iPhone X features

iPhone X baner vejen for en ny generation af smartphones. Her er et lille udpluk af nogle af de nye, banebrydende features:

Face id

Touch ID bliver i iPhone X udskiftet med Face ID, der gør det muligt at låse telefonen op ved ansigtsgenkendelse. Den avancerede teknologi måler ansigtets dybde, så du ikke kan snyde dig til en åben mobil med et fladt foto af din mormor eller kæreste. Heller ikke mørke, briller, hue eller en ny frisure skulle være en hindring for at genkende dit ansigt.

Animoji

Glæd dig til Animoji, som er “emojis you control with your face”. Du kan glæde dig til at sende beskeder med 12 forskellige animoji, så du kan slippe din indre enhjøring eller panda løs, der gengiver dit eget ansigtsudtryk.

Hjem-knappen forvinder

Vi er efterhånden blevet vant til hjem-knappen nederst i skærmen, men i den nye iPhone X er den væk. Den er ikke længerede tilgængelig. I stedet åbnes telefonen ved at swipe op fra bunden – uanset hvor du er. Du skifter mellem apps ved at swipe fra side til side.

Tre kameraer

Et eller to kan ikke gøre det. Den nye iPhone X har hele tre kameraer. To af dem er placeret på bagsiden. Det giver dig bedre billeder og fuld effekt af det indbyggede 'portrait mode', der skulpturerer lyset så du får de flotteste portrætter. Du får desuden en større og hurtigere 12 MP sensor, et nyt farvefilter, pixels med større bitdybde og et nyt kamera med teleobjektiv og OIS.

Smuk edge-to-edge skærm på iPhone X

Skærmen i iPhone X er krystalklar og dækker med sin edge-to-edge-type næsten hele fronten af telefonen. Skærmen er en 5,8” Super Retina Display skærm, der er udstyret med den bedste OLED-teknologi. Det giver dig en nøjagtig og skarp gengivelse, når du betjener din iPhone X. Desuden understøtter skærmen 3D Touch og HDR. 

Lang batteritid med trådløs opladning

Hvis du var utilfreds med batteritiden på iPhone 7, så er iPhone X den rette for dig. Batteritiden er nemlig meget længere på iPhone X, og så er opladningen mere bekvem. Du lader nemlig iPhone X op med trådløs opladning, der følger Qi-standarden. Qi-standarden er den med udbredte teknologi til trådløs opladning, og dermed ved du, at din iPhone X bliver ladet rigtigt op, selvom det er trådløst. Opladepladen, som iPhone X bliver ladet op med, hedder AirPower, og den bruger du også til at lade dine AirPods og Apple Watch op med.

Rigeligt med lagerplads i iPhone X

iPhone X har rigeligt med plads. Og det er så smart, at lagerpladsen faktisk er skrevet ind i navnet på den iPhone X, du vælger. Det vil sige, at ønsker du 64GB, så vælger du Apple iPhone X 64GB. Ønsker du den større iPhone X, så vælger du Apple iPhone X 256GB. Du kan også udnyttet hukommelsen og ydeevnen i iPhone X bedre end nogensinde takket være den hurtige A11 Bionic Chip.

iPhone X er robust

iPhone X er en stærk og robust telefon, der trods sit flotte ydre med den klare Super Retina HD skærm sagtens kan stå imod. Den er nemlig stænk, vand og støvafvisende og IP68-klassificeret. Det vil sige, at den kan tåle at blive tabt i vand og blive der i 30 minutter, så længe der ikke er dybere end 2 meter. Den er altså ikke bare vand og støvafvisende, den er decideret vandtæt, hvis uheldet er ude, og den ryger i vandet. 

Det gør også, at det er lettere at rengøre din iPhone X, hvis du er uheldig at spilde væske på den, der ikke er vand. Altså sodavand, juice, kaffe eller andet. Så kan du nemlig blot skylle din iPhone X under hanen det pågældende sted, og så tørrer du det spildte væk med en klud efterfølgende. Dog skal du sørge for, at du ikke lader din iPhone X op, før den er helt tør igen. Blot for en sikkerheds skyld.

iPhone X videoanmeldelse

“iPhone X er den bedste iPhone, Apple nogensinde har produceret.”

Lær iPhone X bedre at kende med Torben Vognsen

Telia - iPhone X anmeldelse

Hvis du vil lære iPhone X bedre at kende, kan du se anmeldelsen her, hvor Torben Vognsen tager dig igennem de vigtigste features, som iPhone X har at byde på. Hver gang der kommer en ny iPhone, er der smarte og vante funktioner, der bliver ændret eller flyttet. Her viser Torben Vognsen dig de vigtigste, så du er helt med på, hvad der er nyt i iPhone X. Han forklarer også, hvad det betyder for iPhone X, at den er udstyret med en OLED-skærm, som faktisk er produceret af en af Apples konkurrenter. 

Torben Vognsen går også det nye Face ID igennem og forklarer, hvordan det virker på iPhone X - og om det virker så godt, som det skal. 

Alt i alt får iPhone X rosende ord med sig, og Torben Vognsen mener, at man får en helstøbt oplevelse, når man kaster sin kærlighed efter iPhone X. Se den fulde anmeldelse af iPhone X ovenfor.

iPhone 8 og 8 Plus features

Med iPhone 8 og 8 Plus kommer flere nye, spændende features. Læs om nogle af dem her.
Billedet viser en iPhone 8, der oplades trådløst.

Trådløs opladning

iPhone 8, 8 Plus og X har trådløs opladning. Det betyder, at du kan oplade hvor som helst: Derhjemme, i bilen, i lufthavnen og mange andre steder. Slut med kabler. De nye iPhones bruger Qi trådløs standard, der er en almindelig, global standard.

Holdbart glas-design

iPhone 8 og 8 Plus, og også iPhone X, har det mest holdbare glas nogensinde set på en smartphone. Glasset sidder på både forsiden og bagsiden af de nye iPhones. 

Augmentet reality gaming

Der kommer augmented reality (AR)-spil senere på året til iPhone 8, 8 Plus og iPhone X. Det bliver en helt ny måde at spille på med sin telefon.

Professionelle portrætter med iPhone 8 Plus

Både iPhone 8 og 8 Plus har endnu bedre kameraer end deres forgængere. Det nye kamera i iPhone 8 Plus har bl.a. et indbygget 'portrait mode', der skulpturerer lyset. Nøjagtig som en professionel fotograf gør det. Det giver dig de flotteste portrætter. 

iPhone 8 videoanmeldelse

Telia - iPhone 8 anmeldelse. Chef-redaktør Torben Vognsen fra iNPUT anmelder iPhone 8