Apple

Apple produkter – iPhone, iPad og Apple Watch

Apple er kendt for at kombinere smukt design, kraftfuld hardware og brugervenlig software i deres produkter. Du får et unikt og innovativt device, uanset om du sidder med den nye iPhone eller iPad, eller du spænder dit Apple Watch fast på håndleddet. Telia var de første i Danmark til at forhandle iPhones, og vi har siden da udvidet med endnu flere banebrydende devices til fordelagtige priser.

Apple er kendt for at kombinere smukt design, kraftfuld hardware og brugervenlig software i deres produkter. Du får et unikt og innovativt device, uanset om du sidder med den nye iPhone eller iPad, eller du spænder dit Apple Watch fast på håndleddet. Telia var de første i Danmark til at forhandle iPhones, og vi har siden da udvidet med endnu flere banebrydende devices til fordelagtige priser.

Køb din iPhone her

DEN IKONISKE OG KRAFTFULDE IPHONE

Lige siden Apple lancerede den første iPhone i 2007, har den været synonym med smukt design, høj brugervenlighed og kraftfuld hardware. Telia var den første forhandler af iPhone, da den blev lanceret i Danmark i 2009. Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Apple. Vi har selvfølgelig alle de nye iPhones i vores udvalg til dig:
• iPhone 7 
• 
Phone 8
• iPhone Xs
• iPhone Xr

Hver gang en ny iPhone kommer på markedet, sætter den nye standarder for mobiltelefoner. Det gælder, uanset om du kigger på den imponerende egenudviklet Bionic-processer, knivskarpe skærm, intuitive software eller smukke design. Med en iPhone får du altid lidt mere af det hele.

Du kan ofte finde flere af de ældre modeller i vores udvalg, ligesom vi også har mange forskellige størrelser. Den dag i dag har vi stadig gode iPhone-tilbud, så du kan få en af de banebrydende mobiltelefoner fra Apple til en god pris. Vores tilbud er så gode, at du ofte finder Danmarks billigste iPhone i vores udvalg. Du kan også få en iPhone uden abonnement hos Telia. 

DEN NYE IPAD FRA APPLE ER LET SOM EN FJER

Du kan få en tablet til alle behov hos Apple. Med de forskellige iPads kan du gå på nettet og tjekke dine mails, spille spil, høre musik og meget mere. Den nye iPad Pro har eksempelvis mange af de samme funktioner og specifikationer, som almindelige computere har. Hvis du kombinerer din nye iPad med et tastatur, kan du ofte helt undvære din bærbare computer.
• Apple iPad Air 3
• Apple iPad 2018
• Apple iPad Pro – 10.5”
Apple iPad Pro 2018 – 11.0”
• Apple iPad Pro 2018 – 12.9”

Din iPad bliver svær at lægge fra dig, når du først har fået fingrene i den. Vi har sørget for den gode pris, så du kan få en ny iPad, selvom budgettet ikke er stort. Alle modeller er spækket med power og innovative features, og hardware og software spiller perfekt sammen i én flydende bevægelse.

APPLE WATCH – DE VIGTIGE FUNKTIONER TÆT PÅ

Det lækre design og den kraftige hardware er ikke begrænset til iPhones og iPads. Med et Apple Watch kan du få begge dele direkte på håndleddet. Med et Apple Watch Series 4 får du adgang til de fleste features og funktioner, uden at du skal have mobilen oppe af lommen. Apple Watch 4 har endda indbygget eSIM, så du ikke engang behøver have din iPhone med dig.

Du får klart det meste ud af dit Apple Smart Watch, hvis du også har en iPhone. De to spiller nemlig rigtig godt sammen. Vi har selvfølgelig sørget for et rigtig godt tilbud på iPhone og Apple Watch til dig, så du få begge og udnytte de mange muligheder i dagligdagen.

Et Apple Watch er til både feinschmeckeren, nørden og pragmatikeren. Det kan bruges til det meste, og det klassiske Apple-design fornægter sig ikke. Det vil pryde ethvert håndled.

TILBEHØR TIL ALLE DINE DEVICES

Det er selvfølgelig ikke kun den nyeste iPhone og iPad og et lækkert Apple Watch, du kan finde i vores udvalg af tilbehør. Vi har nemlig også lækre covere og hårdfør skærmbeskyttelse til alle dine Apple-devices. Du kan bl.a. få:
• Covere til din iPhone 
• Skærmbeskyttelse til iPhone og iPad 
• Covere til din iPad 

Vi har et bredt udvalg af opladere til mobil og tablet, hvis du mangler en. Du kan også finde høretelefoner til din iPhone og iPad samt covere med tastatur blandt vores tilbehør.

Hvis du ikke kan vente og gerne vil have dit tilbehør med det samme, kan du besøge din lokale Telia-butik. Vi har lavet en lille Apple butik i butikken til dig, så du nemt kan finde det rigtige device og tilbehør samt se og prøve det, før du køber.